0
Garagentore RollMatic

Rollmatic-garageroldeur

Compleet systeem inclusief aandrijving

RollMatic-roldeuren gaan verticaal open en hebben nauwelijks ruimte nodig in de garage. Door hun constructieprincipe bieden ze maximale ruimte om te parkeren in en voor de garage. Ook het plafond blijft vrij en kan bijvoorbeeld voor lampen of als extra opbergruimte worden benut. Een Hörmann-RollMatic past altijd. De vorm van de garageopening speelt bij de inbouw van garageroldeuren geen rol. Of het nu gaat om een rechthoekige of afgeschuinde dagopening, met segment- of rondboog. Het RollMatic-deurprofiel is gemaakt van hoogwaardig, corrosiebestendig aluminium en standaard uitgerust met de moderne Hörmann-aandrijftechniek.

De aandrijving is onderhoudsvriendelijk buiten de console aangebracht. Het aanlopen en stoppen van de Rollmatic-garageroldeur verloopt heel zacht en geluidsarm, waardoor de deur wordt ontzien. Binnendrukknop en garageverlichting zijn al in de besturingskast geïntegreerd.

Garagentor RollMatic in Noir 2100 Sablé Anthrazit Metallic

Goede redenen om te kiezen voor de RollMatic-garageroldeur van Hörmann

Betrouwbaar en veiling: de trekverentechniek

Betrouwbaar en veiling: de trekverentechniek

Techniek die overtuigt

De beproefde trekverentechniek ondersteunt de aandrijving bij het openen en sluiten van de deur. Zo wordt het aandrijfmechanisme ontzien. Bij een noodopening, bv. bij stroomuitval, kan de deur gemakkelijk manueel worden bediend. Een handzwengel is daarbij niet nodig. Bovendien beveiligen dubbele kabelgeleidingen de deur tegen het vallen.
De speciale bevestiging van het roldeurprofiel op de wikkelas garandeert een veilige en inbraakwerende vergrendeling. Door dit mechanisme is het praktisch onmogelijk het deurblad op te tillen.

Onderhoudvriendlijk en bijzonder geruisarm

Onderhoudvriendlijk en bijzonder geruisarm

Standaard met aandrijving

Voor een gemakkelijk onderhoud is de aandrijving buiten de wikkelasbekleding aangebracht. Het starten en stoppen van de Rollmaticgarageroldeur verloopt erg zacht en geruisarm, waardoor de deur wordt ontzien. Door de uitbalancering door middel van veren en de betrouwbare uitschakelautomaat is een bijkomende sluitkantbeveiliging overbodig. Een drukknop en garageverlichting zijn in de sturingseenheid geïntegreerd.

Catalogussen
Video's
Hörmann Funksystem BiSecur

Veilig, comfortabel, exclusief: Hörmann radiosysteem BiSecur

Sicherheit bei Garagentoren

Veiligheid bij garagedeuren

Architectenadvies

Bent u architect en heeft u vragen over onze producten? Bent u bezig met een ontwerp en heeft u advies over uitvoeringsvarianten nodig? Over combinatiemogelijkheden en een individueel design? Of bent u misschien al bezig met het bouwontwerp en heeft u technische ondersteuning nodig evenals details van de ontworpen grote gebouwen? Maak gebruik van de knowhow opgedaan tijdens decennialange ervaring – onze architectenadviseurs begeleiden en adviseren u graag.

Naar de architectenadvisering