Zijdelingse garagesectionaaldeur HST

Ontdek het ruimtewonder

Zijdelingse garagesectionaaldeuren van Hörmann vormen de ideale oplossing voor bijzondere inbouwsituaties: anders dan kantel-, sectionaal en garageroldeuren gaat dit deursysteem niet naar boven open, maar naar de zijkant. Een belangrijk voordeel wanneer het plafond van de garage vrij moet blijven om bijv. een surfplank aan op te hangen of wanneer het garagedeurblad om constructieve redenen (storende afvoerpijpen, schuin dak, lage latei) niet onder het plafond kan worden geleid of bevestigd.

Goede redenen om te kiezen voor de zijdelingse garagesectionaaldeur HST van Hörmann

Licht, rustig, nauwkeurig

Licht, rustig, nauwkeurig

Dubbele looprollen

De met polyurethaan volgeschuimde sandwichpanelen, 42 mm dik, worden bovenaan door stabiele dubbele looprollen en onderaan in een afgeronde vloerrail veilig en nauwkeurig geleid. Door de open constructie van de vloerrail, ook aan de uiteinden, kan deze gemakkelijk worden gereinigd.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Vingerklembeveiliging binnen en buiten

De optimaal aangepaste vorm van de deurpanelen en de scharnieren aan de paneelovergangen voorkomt dat vingers gekneld raken.

Dubbele uitschakelautomaat

De betrouwbare uitschakelautomaat is zowel bij het openen als bij het sluiten van de deur functioneel. Bij contact met onvoorziene hindernissen, binnen het openingsbereik en aan de muurgeleiding, stopt de deur onmiddellijk. Zo worden personen beschermd tegen verwondingen en worden voertuigen of voorwerpen niet beschadigd.

Automatisch

Automatisch

Sneller in de garage

Voor de personendoorgang kunnen zijdelingse garagesectionaaldeuren, ook gedeeltelijk, snel en eenvoudig worden geopend. Zo komt u sneller in uw garage om er bijvoorbeeld uw fiets uit te halen.

Meer comfort met de automatische gedeeltelijke opening van de deur

Bij deuren met aandrijving kan de breedte van de personendoorgang individueel worden ingesteld. De deur wordt bediend met uw handzender of met de deurhandgreep voorzien van een radiomodule (optioneel).

Veilig

Veilig

Mechanische Aufschiebesicherung

Ungebetene Gäste haben bei Hörmann Automatik- Toren kaum eine Chance. Ist das Garagentor geschlossen, rastet die Aufschiebesicherung automatisch in den Anschlag der Führungsschiene, ist sofort fest verriegelt und gegen Aufhebeln geschützt.

Diese patentierte Torverriegelung funktioniert rein mechanisch und bleibt deshalb, im Gegensatz zu Wettbewerbsantrieben, auch ohne Stromversorgung wirksam. Zusätzliche verbinden zwei Haken an der Seite des Tores das Ende des Torblattes fest mit der Seitenzarge.
BiSecur-radiosysteem met gecertificeerde veiligheid

BiSecur-radiosysteem met gecertificeerde veiligheid

Het bidirectionele en zeer veilig gecodeerde radiosysteem BiSecur voor aandrijvingen voor garagedeuren en inrithekken, staat voor een toekomstgerichte techniek, voor een comfortabele en veilige bediening van garagedeuren, inrithekken, verlichting en meer.

De nieuw ontwikkelde, extreem veilige BiSecur- coderingsprocedure met een stabiele, storingsvrije reikwijdte, biedt u de zekerheid dat malafide personen uw radiosignaal niet kunnen kopiëren. Deze coderingsprocedure werd getest en gecertificeerd door de veiligheidsexperts van de Ruhr-Universiteit Bochum en is net zo veilig als onlinebanking.

Comfortabel opvragen van de deurpositie

Comfortabel opvragen van de deurpositie

U hoeft nooit meer bij weer en wind naar buiten om te kijken of uw garagedeur gesloten is. Met slechts één druk op de toets van de handzender HS 5 BS ziet u, aan de kleur van de geïntegreerde LED, of de garagedeur gesloten is. Desgewenst kunt u de deur sluiten door nogmaals op de toets* te drukken. Comfortabeler en veiliger kunt u uw deur niet sluiten.

Met onze nieuwe app** kunt u in combinatie met de Hörmann BiSecur-gateway, uw Hörmann aandrijvingen voor garagedeuren en inrithekken, uw Hörmann-voordeur*** en andere toestellen gemakkelijk aansturen via smartphone of tablet.

* Bij bediening zonder zicht op de deur is een extra fotocel vereist.
** Voor iOS en Android besturingssystemen
*** Met speciale uitrusting

Stijlvol design

Stijlvol design

De exclusieve BiSecur-handzenders overtuigen niet alleen door het design in zwart of wit, maar ook door de elegante vorm, waardoor ze heel prettig in de hand liggen.

De Hörmann BiSecur-handzenders met optioneel hoogglansoppervlak in pianolak-look zijn voor hun exclusieve design door een internationale jury onderscheiden met de gerenommeerde „reddot design award”.

Catalogussen
Video's
Hörmann Funksystem BiSecur

Veilig, comfortabel, exclusief: Hörmann radiosysteem BiSecur

Garagentor-Antriebe - Beruhigend Sicher

Hörmann garage sectionaaldeuren, geruststellend veilig

Garagentor-Antrieb SupraMatic

Bekijk hier het duel!

Sicherheit bei Garagentoren

Veiligheid bij garagedeuren

Automatische garageventilatie - Klimaatsensoren HKSI + HKSA