Inrijcontrolesystemen

Hotelcomplexen, bedrijfstoegangen, evenemententerreinen, openbare terreinen: Op welk terrein u ook behoefte aan beveiliging heeft – met ons productassortiment zijn wij uw sterke partner voor inrijcontrolesystemen.

Daarvoor zorgen onze Pollers in de meest uiteenlopende functies, Road Blockers en Lift Barriers evenals Tyre Killers. Indien nodig werken wij complete besturingsconcepten uit, om met het passende systeem te voldoen aan de eisen die u aan veiligheid stelt.

Of het nu is met de Security Line voor particuliere en openbare terreinen of met de High Security Line voor een maximale bescherming in high risk omgevingen – Hörmann bepaalt de norm op het gebied van veiligheid.

Poller vor Firmengelände

Security Line - Veiligheid voor particuliere en openbare terreinen

Halbautomatische Poller

Automatische Pollers

Automatische Pollers zijn verkrijgbaar in drie uitvoeringen: In een uitvoering met een geïntegreerde elektromechanische aandrijving voor gemiddelde gebruiksfrequenties en in een variant met een geïntegreerde hydraulische aandrijving voor hoge gebruiksfrequenties. Een zeer hoge bescherming biedt de automatische Poller RI-H met een versterkte cilinder.

 

 

Halfautomatische Poller

Met geïntegreerde gasdrukveren zijn halfautomatische Pollers geschikt voor lage gebruiksfrequenties. Voor deze installatie is geen stroomaansluiting nodig. Door handmatig naar beneden drukken zakt de Poller, terwijl de geïntegreerde gasdrukveer de Poller automatisch omhoog stuurt.

Entnehmbare Poller

Wegneembare Pollers

Bij zeer lage gebruiksfrequenties van ca. 2 bewegingen per dag zijn wegneembare Pollers raadzaam, die zonder gereedschap afneembaar, vlak met de grond kunnen worden gemonteerd. De gesloten sokkel zorgt ervoor dat er geen gat in de grond achterblijft, wanneer de Poller is verwijderd.

Feststehende Poller

Vaststaande Pollers

De vaststaande Pollers met bodemplaat zien er hetzelfde uit als automatische en halfautomatische Pollers. Bij beschadigingen kunnen de cilinders worden gedemonteerd. Als instapmodel met een goede prijs-kwaliteitsverhouding zijn de vaststaande Pollers met bodemanker zeer geschikt. Voor een zeer hoge bescherming zijn de vaststaande Pollers RI-FF met een versterkte cilinder en een verstevigde bodembevestiging raadzaam.

High Security Line - Maximale bescherming voor high risk terreinen

High Security Pollers

Om kwetsbare terreinen goed te beveiligen, zijn de Pollers uit de High Security Line geschikt. Deze zijn verkrijgbaar in automatische, wegneembare en vaststaande uitvoeringen en werden middels crashtests gecertificeerd of voldoen aan de desbetreffende veiligheidseisen. De cilinders uit de High Security Line zien er hetzelfde uit als de cilinders uit de Security Line.

Poller vor Palast

Road Blockers

Voor een betere veiligheid van in- en uitritten met een breedte van tot wel 6 meter is het gebruik van Road Blockers raadzaam. Deze zijn verkrijgbaar in de varianten Road Blocker 500 met een versperringshoogte van 500 mm, of 1000 mm bij de Road Blocker 1000. De Road Blocker 500 SF is geschikt voor montage op een afgewerkt wegdek, omdat er geen grondwerkzaamheden nodig zijn.

Durchfahrtssperren

Lift Barriers

Voor gecontroleerd in- en uitrijden tot een breedte van 10 meter zorgen Lift Barriers. Deze zijn geschikt voor hoge gebruiksfrequenties en voldoen aan hoge veiligheidseisen.

Hubbalken

Tyre Killers

Tyre Killers maken gecontroleerd doorrijden vanaf één kant mogelijk en verhinderen tevens doorrijden in de tegenovergestelde richting. Terwijl de variant Tyre Killer M geschikt is voor gemiddelde gebruiksfrequenties, wordt de Tyre Killer H toegepast bij hoge frequenties.

Goede redenen om Hörmann-inrijcontrolesystemen te gebruiken

Compacte en flexibele montage

Compacte en flexibele montage

Bij pollers met een geïntegreerde hydraulische aandrijving zijn alle componenten compact in de pollereenheid aangebracht. Voor het geïntegreerde hydraulische systeem zijn slechts geringe hoeveelheden olie nodig, waardoor het risico voor het milieu aanzienlijk wordt verkleind. Als optie is ook biologisch afbreekbare olie verkrijgbaar, om risico's voor het milieu voor 100% uit te sluiten.

Nog een voordeel: de besturing kan via een stroom-/besturingskabel tot maximaal 80 meter vanaf de poller worden gemonteerd.

Poller-uitvoeringen met hetzelfde aanzicht

Poller-uitvoeringen met hetzelfde aanzicht

Voor een individuele combinatie van pollers uit de Security en High Security Line zien de cilinders van alle pollers er hetzelfde uit. Bovendien kunnen vaststaande, halfautomatische en automatische Pollers dankzij de bodemplaat met hetzelfde aanzicht perfect met elkaar worden gecombineerd. Zo ontstaat een volledig harmonisch totaalbeeld.

Snelle veiligheid in noodsituaties

Snelle veiligheid in noodsituaties

Een vrijgegeven inrit moet geen veiligheidsrisico vormen. Dankzij de EFO-noodfunctie (Emergency Fast Operation) worden de verzonken pollers in slechts ongeveer 1,5 seconde heel snel uitgeschoven en bieden ze in noodsituaties snel beveiliging.

Individuele besturingsconcepten

Individuele besturingsconcepten

Met één besturing kunnen complete besturingsconcepten met bijv. meerdere Pollers worden samengevoegd. Binnen dit concept kunnen master- en slave-modi tussen de Pollers worden geconfigureerd. De besturing wordt verbonden met behulp van servicevriendelijke snelaansluitklemmen. Deze vereenvoudigen de montage en vergemakkelijken het latere onderhoud. Verder kan de besturing met bedieningselementen (zoals bijv. codeschakelaars) en/of andere aansluiteenheden, bijv. voor inductielussen, worden uitgebreid.

BiSecur-radiosysteem met gecertificeerde veiligheid

BiSecur-radiosysteem met gecertificeerde veiligheid

De toegangscontrolesystemen kunnen ook comfortabel worden bediend
met het BiSecur-radiosysteem.
De door Hörmann ontwikkelde, extreem veilige codering geeft u de zekerheid dat malafide personen het radiosignaal niet kunnen kopiëren.