Poort kort voor opening voor een uitrijdende auto

Poorten

Poorten

Van parkeerplaatsen voor medewerkers tot parkeerplaatsen van hotels en parkeerplaatsen voor wooncomplexen, poorten kunnen op veel manieren worden gebruikt. In combinatie met een passend controleapparaat inclusief eenvoudige bedieningselementen of een systeemoplossing inclusief identiteitsbeheer bieden onze poortinstallaties u een ideale oplossing voor lang parkeren.

Afzonderlijke besturings- en beheersystemen en klantspecifieke uitbreidingen bieden u voor elke toepassing een passende oplossing. Alle onderdelen zijn vooraf volledig getest op alle functies, zodat u kunt vertrouwen op een snelle montage en een foutloze werking. Onze poorten zijn vandalismebestendig en zijn afhankelijk van de uitvoering voorzien van een intelligente obstakeldetectie. Dankzij een optionele afstandsbesturing via een webserver overziet en bestuurt u uw poortinstallaties op afstand. Indien gewenst kunt u ook een smartphone gebruiken.

Ons assortiment biedt u automatische poorten met een breedte van maximaal 10 meter en platte en ronde uitvoeringen en uitvoeringen met achthoekige arm voor verscheidene toepassingen.

Ondergrondse garage: poort gaat open voor inrijdende auto

Automatische poort SH 300

De automatische poort SH 300 heeft een maximale breedte van 3,75 meter.
De bijzonder snelle openingstijd van ongeveer 2,4 seconden samen met het hoge aantal dagelijkse openingscycli (maximaal 5000) maken inzet voor veelgebruikte ingangen en uitgangen mogelijk. Daarnaast gaat deze poort met een levensduur van maximaal 10 miljoen cycli bijzonder lang mee.

Voor locaties zonder hoogtebeperkingen kiest u de poort met een platte of ronde boom. Voor locaties met hoogtebeperkingen is de poort SH 300 met knikarm geschikt.

Poort SH 300 voor wooncomplexen

Automatische poort SH 800

Poort SH 600: auto bij de ingang

De automatische poort SH 600 overtuigt als uitvoering met ronde boom dankzij de bijzondere robuustheid bij een maximale breedte van 6,14 meter. De openings- en sluitingstijd van deze poortvariant ligt onder de 8 seconden bij 1600 openingscycli per dag. De boomopname aan beide kanten zorgt voor extra stabiliteit.

Automatische poort SH 800

De automatische poort SH 800 heeft als uitvoering met achthoekige arm een maximale breedte van 10,47 meter bij een optimale robuustheid. De openings- en sluitingstijd bedraagt ongeveer 12 seconden. Deze poort is geschikt voor maximaal 240 openingscycli per dag. De seriematige boomopname aan beide kanten zorgt voor extra stabiliteit. Daarnaast kunt u de poort uitrusten met pendelsteunen, steunpalen en hangroosters.

Poort SH 800 voor brandweerkazerne

Poorten ‒ Bedienings- en identiteitsbevestigingssystemen

Naast inductielussen die via aanwezigheidsdetectie het openingssignaal afgeven aan een toegangscontrolesysteem bieden we nog veel meer bedieningsmogelijkheden voor poorten.

Dankzij de geïntegreerde besturingseenheid in de poortkast kunnen de poorten worden geopend met stationaire bedieningselementen zoals codeschakelaars of handzenders, zonder dat hiervoor een extra controlepaal nodig is.

Daarnaast kunnen de poorten worden geopend via kentekenherkenning, QR-codes via een smartphone of RFID-/QR- en transponderkaarten in combinatie met een controlepaal.

Parkeergarage- en parkeerplaatssystemen

Ontdek onze parkeergarage- en parkeerplaatssystemen met bijbehorende betaalautomaten voor betaald parkeren.

Goede redenen om te kiezen voor Hörmann-poorten

Afzonderlijke besturings-/ beheerconcepten

Afzonderlijke besturings-/ beheerconcepten

De poorten kunnen niet alleen worden bediend via radio- of stationaire bedieningselementen, maar elke poortbesturing kan ook naar klantwens worden uitgebreid. Daardoor kunnen de poortinstallaties probleemloos worden geïntegreerd in bestaande FacilityManagement-systemen en brandmeldinstallaties. Daarnaast biedt Hörmann een uitgebreid identiteitsbeheersysteem aan. Het door Hörmann ontwikkelde systeem overtuigt door persoonsgebonden in- en uitrijden. De toegangsautorisaties worden gemaakt via verschillende identificatiemedia, zoals QR-codekaarten, RFID-stickers of kentekenherkenning. U kunt ook gebruikersgroepen met verschillende rechten en tijden beheren.

Afstandsbesturing wereldwijd mogelijk

Afstandsbesturing wereldwijd mogelijk

Met de optionele verbinding via een webserver kunt u poortinstallaties en het identiteitsbevestigingssysteem wereldwijd bedienen en beheren vanaf elk eindapparaat. U hebt toegang via de browser op een smartphone, tablet of pc. Via de overzichtelijke webinterface kunt u alle bedieningsinstellingen en statussen van de poortinstallatie bekijken evenals uitgebreide instellingen voor gebruikersbeheer, inclusief rechten voor in- en uitrijden. Daarnaast worden storingen weergegeven en kunnen deze rechtstreeks via het systeem worden verholpen.

Onderhoudsvriendelijke onderdelen

Onderhoudsvriendelijke onderdelen

De besturingseenheid is goed beschermd direct ingebouwd in de poortkast. Dankzij de modulaire opbouw kunnen afzonderlijke onderdelen eenvoudig worden gemonteerd en vervangen. Tevens kunnen eventuele storingen snel en eenvoudig worden herkend en verholpen. Extra uitbreidingen, zoals de module voor het identiteitsbeheersysteem, kunnen rechtstreeks in de poortkast worden geïntegreerd. De kosten voor onderhoud en service worden aanzienlijk verminderd als alle onderdelen en uitbreidingen in de poortkast zijn geïnstalleerd.

De werking van uw systeem wordt vooraf volledig getest

De werking van uw systeem wordt vooraf volledig getest

De functietest van uw volledige poort- en kassasysteem vóór levering garandeert een snelle montage en betrouwbare werking van het systeem. Bij Hörmann worden alle gewenste functies en kenmerken van de systeemonderdelen op precies dezelfde manier getest als de compatibiliteit van alle interfaces met elkaar. Daardoor zijn volledige systemen af fabriek klaar voor gebruik en geconfigureerd.