Garagentore RollMatic

Rollmatic-garageroldeur

Universeel toepasbaar

RollMatic-roldeuren gaan verticaal open en hebben nauwelijks ruimte nodig in de garage. Door hun constructieprincipe bieden ze maximaal ruimte in en vóór de garage. Ook het plafond blijft vrij en kan bijvoorbeeld voor lampen of als extra opbergruimte worden benut. De vorm van de dagopening van de garage speelt bij de inbouw van garageroldeuren geen rol. Rechthoekig, afgeschuind, met segment- of rondboog. Een RollMatic-garageroldeur van Hörmann past altijd. Om ervoor te zorgen dat uw garagedeur optimaal bij de architectuur van uw huis past, bieden wij de RollMatic-roldeur in diverse aanzichten aan. Voor een natuurlijk aanzicht van de garagedeur kunt u één van de beide houtdecors met het Decograin- of Decopaint-oppervlak kiezen. Of u kiest één van de 11 kleuren voor garagedeuren met dezelfde prijs. En natuurlijk vindt u bij ons ook zijdeuren met hetzelfde aanzicht.

Garagentor RollMatic in Noir 2100 Sablé Anthrazit Metallic

Rollmatic-garageroldeur

in Noir 2100 Sablé Anthrazit Metallic

Rollmatic-garageroldeur

De RollMatic-roldeur kent veel innovatieve details die maar één doel hebben: u veiligheid en comfort bieden. Van een heel eenvoudige montage tot en met geperfectioneerde veiligheidsoctrooien loopt dit concept als een rode draad door alle aspecten van het product.

De standaard aandrijving is onderhoudsvriendelijk buiten de wikkelbuisbekleding aangebracht. De componenten garagedeur, aandrijving en besturing zijn optimaal op elkaar afgestemd en goedgekeurd als functionele eenheid. De geïntegreerde soft-start en soft-stop van de aandrijving zorgen voor een geluidsarme deurloop en ontzien de garagedeur. Door de uitbalancering door middel van veren en de betrouwbare uitschakelautomaat is een extra sluitkantbeveiliging overbodig.

Garagen-Rolltor RollMatic in Verkehrsweiß RAL 9016

Rollmatic-garageroldeur

in verkeerswit RAL 9016

RollMatic OD-plafonddeur

Deckenlauftor RollMatic OD in Anthrazitgrau RAL 7016

RollMatic OD-plafonddeur

in antracietgrijs RAL 7016

Deckenlauftor RollMatic OD in Verkehrsweiß RAL 9016

RollMatic OD-plafonddeur

in verkeerswit RAL 9016

De ruimtebesparende RollMatic OD-plafonddeur is ideaal wanneer men wil renoveren. De smalle constructie van de plafonddeur maakt inbouw mogelijk, ook wanneer er heel weinig ruimte in de garage is. Dankzij de compacte constructie is voor de garagedeur slechts een latei nodig van 60 mm

De standaard ProMatic-aandrijving kan naar keuze op de rechter of linker horizontale geleidingsrail worden gemonteerd, er is geen extra lateihoogte nodig.

Met de optioneel verkrijgbare SupraMatic-aandrijving gaat uw plafonddeur sneller open en kunt u vanaf de weg direct uw garage binnenrijden. En comfortfuncties, zoals een extra openingshoogte om de garage bijv. te ventileren en de via uw handzender afzonderlijk schakelbare aandrijvingsverlichting, zult u niet meer willen missen.

Goede redenen om te kiezen voor de RollMatic-garageroldeur van Hörmann

Betrouwbaar en veilig: de trekverentechniek

Betrouwbaar en veilig: de trekverentechniek

Techniek die overtuigt

De beproefde trekverentechniek ondersteunt de aandrijving bij het openen en sluiten van de deur. Zo wordt het aandrijfmechanisme ontzien. Bij een noodopening, bv. bij stroomuitval, kan de deur gemakkelijk manueel worden bediend. Een handzwengel is daarbij niet nodig. Bovendien beveiligen dubbele kabelgeleidingen de deur tegen het vallen.
De speciale bevestiging van het roldeurprofiel op de wikkelas garandeert een veilige en inbraakwerende vergrendeling. Door dit mechanisme is het praktisch onmogelijk het deurblad op te tillen.

Onderhoudsvriendelijk en bijzonder geruisarm

Onderhoudsvriendelijk en bijzonder geruisarm

Standaard met aandrijving

Voor een gemakkelijk onderhoud is de aandrijving buiten de wikkelasbekleding aangebracht. Het starten en stoppen van de Rollmaticgarageroldeur verloopt erg zacht en geruisarm, waardoor de deur wordt ontzien. Door de uitbalancering door middel van veren en de betrouwbare uitschakelautomaat is een bijkomende sluitkantbeveiliging overbodig. Een drukknop en garageverlichting zijn in de sturingseenheid geïntegreerd.

Fotogalerij

Garagen-Rolltor in Decograin Golden Oak

Garageroldeur

in Decograin Golden Oak

Garagen-Rolltor und Nebentür in Verkehrsweiß RAL 9016

Garageroldeur en zijdeur

in verkeerswit RAL 9016

Garagen-Rolltor in Verkehrsweiß RAL 9016

Garageroldeur

in verkeerswit RAL 9016

Catalogussen
Video's
Hörmann Funksystem BiSecur

Veilig, comfortabel, exclusief: Hörmann radiosysteem BiSecur

Sicherheit bei Garagentoren

Veiligheid bij garagedeuren