Architectenprogramma

Met het Hörmann-architectenprogramma kunt u snel en comfortabel, met slechts enkele muisklikken, individuele bestekteksten uitwerken, en van de tekeningen van de Hörmann-producten gebruikmaken. Door de moderne en gebruiksvriendelijke gebruikersinterface kunt u nu nog gemakkelijker ontwerpen met Hörmann-producten. Een duidelijke bedieningsstructuur via vervolgkeuzemenu's en symbolen evenals de zoekfunctie bieden u snel toegang tot bestekteksten en tekeningen (DWG en PDF-formaat) van meer dan 850 Hörmann-producten. Fotorealistische afbeeldingen vullen de informatie van veel producten aan.

Architectenprogramma als online-versie

Met de online-versie 2018 kunt u het architectenprogramma gebruiken onder de besturingssystemen Windows, MAC en Android. Of het nu is op uw smartphone, tablet, laptop of uw computer op kantoor, met een bestaande internetverbinding kunt u op elk moment gegevens uit het programma opvragen.

Naar de NL online-versie

Naar de DE online-versie

 

 

Offline-versie

Architectenprogramma als offline-versie

De vertrouwde offline-versie van het architectenprogramma blijft tot uw beschikking staan.U kunt het downloaden of gratis via de post bestellen. Het hoeft niet te worden geïnstalleerd. Onder Windows kan het ook worden gebruikt in uw netwerk. Dankzij de update-service blijft u altijd up-to-date.

Naar de offline-versies