Openstaande vacatures

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.

Hörmann Nederland is volop in beweging. Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken, stuur dan een open sollicitatie naar sollicitatie.barspam@spam.comspam@spam.comhormann.nl.

Werken bij

Werken aan de groei van de internationale organisatie Hörmann, van vele markten thuis.

De Hörmann groep is een groeiende internationale onderneming voor de bouwmaterialenindustrie. Met meer dan 6.000 medewerkers wereldwijd wordt in het 100% familiebedrijf een omzet van meer dan 1 miljard euro gerealiseerd.

Hörmann Nederland

In Barneveld staat het verkoopkantoor voor de Nederlandse markt. Een team van meer dan 100 medewerkers werkt aan en voor tevreden klanten. Wij zijn er trots op dat wij de klantverwachting waar maken door onze klantgerichte instelling, de kwaliteit van onze producten en onze professionele service. Ons motto is niet voor niets kwaliteit zonder compromissen.

Het Hörmann-DNA bestaat uit vier pijlers, namelijk:

  • Communicatie (samenwerking);
  • Discipline (betrouwbaarheid);
  • Resultaatgerichtheid;
  • Klantgerichtheid.

In ons gedrag en onze werkzaamheden komen bovenstaande pijlers tot uiting. Wij vinden het belangrijk dat iedere medewerker zich hiermee verbonden voelt. Ambitie en eigenaarschap lopen daar als rode draad doorheen. We besteden er intern veel aandacht aan.

Wij durven gerust te stellen dat Hörmann Nederland B.V. een nuchtere, platte organisatie is waar een prettige werksfeer en teamgevoel bijdragen aan onze successen. En wij vinden dat die successen gevierd mogen worden.

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die onze naam op een juiste manier uitdragen en medeverantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van onze organisatie. Wij noemen onze medewerkers "Ambassadeurs".