Werken bij

Werken aan de groei van de internationale organisatie Hörmann, van vele markten thuis.

De Hörmann-Groep is een internationaal georiënteerde, snel-groeiende leverancier voor de bouw. Als marktleider produceren wij in 26 fabrieken deuren, kozijnen en aandrijvingen voor de Europese, Noord-Amerikaanse en Aziatische markt. Met meer dan 6000 medewerkers bereiken we in ons 100% familiebedrijf een omzet van meer dan 1 miljard euro. Een netwerk van meer dan 80 dochterondernemingen en talrijke officiële dealers in meer dan 30 landen zorgt ervoor dat wij dicht bij de klant staan.

In Barneveld staat Hörmann Nederland bv, het verkoopkantoor voor de Nederlandse markt.
Dagelijks werkt een meer dan 80 man/vrouw tellend team aan en voor tevreden klanten. Wij zijn er trots op dat wij de klantverwachting waar maken, door ons klantgericht op te stellen. Ambitie en eigenaarschap loopt als rode draad door onze organisatie.
Wij durven gerust te stellen dat Hörmann Nederland bv een no-nonsense en nuchtere organisatie is waar een prettige werksfeer en teamgevoel bijdragen aan onze successen. Wij vinden dat successen gevierd mogen worden. 

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die onze naam op een juiste manier uitdragen en medeverantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van onze organisatie. Wij noemen onze medewerkers "Ambassadeurs".

Openstaande vacatures

Momenteel zijn wij op zoek naar collega's voor de volgende functies:

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken, maar staat de functie waar jij toegevoegde waarde kan leveren er niet bij? Stuur ons dan een open sollicitatie. Dat kan ter attentie van Melinda Moesker (HR Coördinator: m.moesker.barspam@spam.comspam@spam.comhormann.nl).