Openstaande vacatures

Op dit moment zijn wij op zoek naar collega's voor de volgende functies:

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken, maar staat de functie waar jij toegevoegde waarde kan leveren er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie naar sollicitatie.barspam@spam.comspam@spam.comhormann.nl.

Werken bij

Werken aan de groei van de internationale organisatie Hörmann, van vele markten thuis.

De Hörmann groep is een groeiende internationale onderneming voor de bouwmaterialenindustrie. In 36 gespecialiseerde fabrieken produceren wij garage- en industriedeuren, deuren, voordeuren, aandrijvingen en dockequipment voor Europa, Noord-Amerika en Azië. Wij zijn met meer dan 100 eigen vestigingen in meer dan 40 landen vertegenwoordigd en in 50 overige landen door verkooppartners. Met meer dan 6.000 medewerkers wereldwijd wordt in ons 100% familiebedrijf een omzet van meer dan 1 miljard euro gerealiseerd.

Hörmann Nederland

Het verkoopkantoor voor de Nederlandse markt is gevestigd te Barneveld. Een meer dan 80 man/vrouw tellend team werkt aan en voor tevreden klanten. Wij zijn er trots op dat wij de klantverwachting waar maken, door ons klantgericht op te stellen. Ambitie en eigenaarschap lopen als een rode draad door onze organisatie. Wij durven gerust te stellen dat Hörmann Nederland een no-nonsense en nuchtere organisatie is waar een prettige werksfeer en teamgevoel bijdragen aan onze successen. Wij vinden dat successen gevierd mogen worden.  

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die onze naam op een juiste manier uitdragen en medeverantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van onze organisatie. Wij noemen onze medewerkers "Ambassadeurs".