Werken bij

Werken aan de groei van de internationale organisatie Hörmann, van vele markten thuis.

De Hörmann groep is een groeiende internationale onderneming voor de bouwmaterialenindustrie. In 38 hoog gespecialiseerde fabrieken produceren wij garage- en industriedeuren, voordeuren, aandrijvingen en dockequipment voor Europa, Noord-Amerika en Azië. Wij zijn met meer dan 100 eigen vestigingen in meer dan 40 landen vertegenwoordigd en in 50 overige landen door verkooppartners. Met meer dan 6.000 medewerkers wereldwijd wordt in ons 100% familiebedrijf een omzet van meer dan 1 miljard euro gerealiseerd.

Hörmann Nederland

In Barneveld staat Hörmann Nederland bv, het verkoopkantoor voor de Nederlandse markt.
Dagelijks werkt een meer dan 80 man/vrouw tellend team aan en voor tevreden klanten. Wij zijn er trots op dat wij de klantverwachting waar maken, door ons klantgericht op te stellen. Ambitie en eigenaarschap loopt als rode draad door onze organisatie. Wij durven gerust te stellen dat Hörmann Nederland bv een no-nonsense en nuchtere organisatie is waar een prettige werksfeer en teamgevoel bijdragen aan onze successen. Wij vinden dat successen gevierd mogen worden.  

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's die onze naam op een juiste manier uitdragen en medeverantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van onze organisatie. Wij noemen onze medewerkers "Ambassadeurs".

Openstaande vacatures

Momenteel zijn wij op zoek naar collega's voor de volgende functies:

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken, maar staat de functie waar jij toegevoegde waarde kan leveren er niet bij? Stuur ons dan een open sollicitatie. Dat kan ter attentie van Melinda Moesker (HR Coördinator: sollicitatie.barspam@spam.comspam@spam.comhormann.nl).