Garagentore

Modern en elegant

Garagedeuren

Garagesectionaaldeuren

Sectionaaldeuren gaan verticaal open en liggen ruimtebesparend onder het plafond. Door dit constructieprincipe bieden ze een maximale ruimte om te parkeren, in en voor de garage. Garagesectionaaldeuren kunnen in iedere dagopening van de garage worden ingebouwd en bieden tot wel 14 cm meer doorrijbreedte dan kanteldeuren. Bovendien zijn ze dankzij duurzaam elastische en weerbestendige afdichtingen aan alle vier zijden optimaal afgedicht.

Naar de garagesectionaaldeuren

Berry-kanteldeuren

Berry-kanteldeuren combineren een hoge kwaliteit en geperfectioneerde techniek met een duurzame functie en veilige bediening. Berry-kanteldeuren zijn verkrijgbaar in veel aantrekkelijke staalmotieven in een aanzicht met profilering en cassette maar ook als houten deur. Kleuren en decoroppervlakken plaatsen extra accenten.

Naar de Berry-kanteldeuren

Rollmatic-garagedeuren

Roldeuren en plafonddeuren gaan verticaal open en hebben heel weinig ruimte nodig in de garage. Dankzij hun constructieprincipe heeft men maximale ruimte om te parkeren in en voor de garage. De vorm van de garageopening speelt geen rol bij de inbouw, of deze nu rechthoekig of afgeschuind is, met segment- of rondboog.

Naar de RollMatic-garagedeuren

Zijdelingse garagesectionaaldeur

Zijdelingse garagesectionaaldeuren zijn door hun bouwwijze geschikt voor veel, ook moeilijke inbouwsituaties, zoals bijv. bij garages met schuine daken. Daarbij blijft de volledige doorrijhoogte behouden. De 42 mm dikke sandwichpanelen volgeschuimd met polyurethaan bieden een zeer goede warmte- en geluidsisolatie. En voor een eenvoudige personendoorgang kunnen zijdelingse garagesectionaaldeuren ook slechts gedeeltelijk worden geopend.

Naar de zijdelingse garagesectionaaldeur

Aluminium kozijndeur ART 42

Aluminium kozijndeuren worden vaak gebruikt als er meer licht nodig is in de garage of een betere ventilatie in de garageboxen van collectieve garages. De gelijkmatige indeling van de beglazingspanelen of optioneel ook van de beglazingsvelden zorgt voor een harmonieus deuraanzicht en laat meer licht door in de garage.

naar aluminium kozijndeur

Garagedraaivleugeldeur DFT 42

Bij een 2-vleugelige garagedraaivleugeldeur kunnen naar keuze beide deurvleugels worden geopend of slechts één deurvleugel. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld de fiets uit de garage halen zonder de hele deur te openen, wat comfortabele toegang tot de garage mogelijk maakt en op de lange termijn veel tijd bespaart.

naar garagedraaivleugeldeur

Garagezijdeuren

Zijdeuren zijn altijd heel praktisch, wanneer  snel voorwerpen uit de garage moeten worden gehaald zonder de garagedeur te willen openen. Of wanneer een tweede auto vanwege een korte oprit vlak vóór de garagedeur staat en de toegang tot de deur versperd is. Bij vrijwel ieder garagedeurmotief en -type is bij Hörmann een passende zijdeur verkrijgbaar. Zo vormen garagedeur en deur een harmonische eenheid.

Naar de garagezijdeuren

Openslaande garagedeuren

Met een openslaande garagedeur kunt u fietsen of tuinapparaten gemakkelijk uit de garage halen. De tweevleugelige, geïsoleerde garagedeuren zijn ook geschikt ter vervanging van kanteldeuren....

Naar de openslaande garagedeuren

Goede redenen om te kiezen voor Hörmann-garagedeuren

Merkkwaliteit uit Duitsland

Merkkwaliteit uit Duitsland

Alle garagedeur- en aandrijvingscomponenten worden bij Hörmann zelf ontwikkeld en geproduceerd.

Producten voor generaties

Producten voor generaties

Duurtests onder reële omstandigheden zorgen voor uitgekiende serieproducten in Hörmann-kwaliteit.

Toekomst in het vizier

Toekomst in het vizier

Hörmann loopt met het goede voorbeeld voorop. Daarom dekt de onderneming zijn energiebehoefte voor 100% uit ecostroom.