Toegangscontrolesystemen voor bedrijfsgebouwen

Toegangscontrolesystemen

Toegangscontrolesystemen

Wilt u onbevoegden toegang tot uw privéterrein of bedrijfsterrein verhinderen? Of bent u op zoek naar een veilige oplossing om een openbare plek of een evenemententerrein af te zetten? Of u nu het komen en gaan van verkeer wilt controleren of een doorgang wilt afzetten, de Hörmann-toegangscontrolesystemen zetten de standaard op het gebied van beveiliging.

Ongeacht de reikwijdte en behoefte aan beveiliging, ons productassortiment stelt u in staat om oplossingen af te stemmen op uw behoeften vanuit één bron. Al onze toegangscontrolesystemen kunt u met Hörmann BiSecur-radiotechnologie bedienen.

Toegangscontrolesysteem beveiligt de voetgangerszone

Overzicht van onze oplossingen

Pollers

Pictogram poller Security Line

De pollers van de Hörmann Security Line maken een betrouwbare en flexibele toegangscontrole mogelijk.

Kies op basis van de gebruiksfrequentie en toepassing uit:

  • automatische pollers
  • halfautomatische pollers
  • wegneembare pollers
  • vaste pollers
Pictogram poller High Security Line

Als u bijzonder gevoelige gebieden in noodgevallen wilt beschermen tegen onbevoegde toegang, bieden onze pollers uit de Hörmann High Security Line voor elke toepassing een oplossing. De weerstand van onze High Security-pollers wordt gecontroleerd in echte crashtests en op basis daarvan worden de pollers gecertificeerd volgens internationale standaarden.

Kies op basis van de gebruiksfrequentie en toepassing uit:

  • automatische pollers
  • wegneembare pollers
  • vaste pollers

Naar de pollers

Slagbomen

Wij hebben voor elke toepassing het optimale systeem voor lang parkeren (inclusief slagbomen), of het nu om meergezinswoningen, hotels of parkeerplaatsen voor medewerkers gaat. Naast klantspecifieke oplossingen bieden we ook individuele besturings- en beheersystemen. Onze automatische slagbomen zijn beschikbaar tot een breedte van 10 meter als platte en ronde uitvoering en als uitvoering met knikarm of achthoekige arm voor verscheidene toepassingen. Kies uit verschillende bedienings- en identificatievarianten zoals handzenders, QR-, barcode- of RFID-transponderkaarten. Daarnaast is comfortabel in- en uitrijden mogelijk dankzij kentekenherkenning of langeafstandslezers.

Naar de slagbomen

Parkeerplaats- en parkeergaragesystemen

Onze parkeergarage- en parkeerplaatssystemen voor betaald parkeren bestaan uit slagboominstallaties, in- en uitrijposten, betaalautomaten en bijbehorende bedienings- en betalingsvarianten. Deze systemen helpen u uw parkeergelegenheid volgens uw wensen te ontwerpen en vorm te geven.

De modulaire opbouw van onze systemen en de verschillende uitvoeringsvarianten zorgen voor een groot aanbod aan toepassingsmogelijkheden.

Nog een voordeel is het eenvoudige beheer.

De centrale besturing en controle van alle onderdelen vindt plaats via een webbrowser waardoor u overal toegang hebt tot het systeem.

Zwaarbeveiligde blokkades

Spijkermat bij inrijden

Tyre Killers

Kies uit Tyre Killer M en Tyre Killer H om uw ingang te beveiligen.

Naar het product

Voertuigblokkades voor ingang

Voertuigblokkades

Kies uit de Road Blocker 500, Road Blocker 1000 en Road Blocker 500 SF om uw doorgang te beveiligen.

Naar het product

Pollers voor paleis

Pollers

Maak uw keuze uit automatische, wegneembare en vaste pollers uit onze High Security Line.

Naar het product

Als een gebied maximale beveiliging vereist en permanent of tijdelijk moet worden beschermd tegen ongeoorloofde toegang, zijn onze zwaarbeveiligde blokkades van de Hörmann High Security Line geschikt. Gecertificeerde pollers kunnen dankzij verschillende uitvoeringen flexibel worden ingezet en kunnen net als onze voertuigblokkades ook vrachtwagens met hoge snelheden effectief tegenhouden. Met onze spijkermat is een gecontroleerde doorgang in één richting mogelijk. Zowel de spijkermatten als de voertuigblokkades van Hörmann bieden betrouwbare beveiliging van toegangen van maximaal zes meter.

Schuifhekken

Hörmann schuifhekken uit stabiele stalen profielen worden als compleet element met een openingsbreedte tot 16 meter geleverd. Zo kan bij in tegengestelde richting lopende installaties een breedte van 32 meter worden bereikt. De constructie is vrijdragend. De voordelen: slechts beperkte fundamentwerkzaamheden, geen montage van geleiderails en geen belemmering van de deurloop bij ijs, sneeuw of vuil.


Naar de schuifhekken

Catalogussen