Parkeerplaatssysteem in openbare ruimte

Parkeergarage- en parkeerplaatssystemen

Parkeergarage- en parkeerplaatssystemen

Voldoende parkeergelegenheid is een van de belangrijkste onderdelen van de infrastructuur van binnensteden. Daar waar grote winkelcentra of ziekenhuizen worden gebouwd, ontstaan vaak ook de meeste oplossingen voor betaald parkeren. Hiervoor bieden wij u alle onderdelen van parkeerbeheer vanuit één bron: van in- en uitrijposten inclusief poorten tot de bijbehorende betaalautomaten.

Dankzij de koppeling van een webserver is het hele parkeerplaatssysteem wereldwijd toegankelijk met de juiste autorisatie en kunnen storingen snel en overal worden verholpen. De bediening en controle van het parkeerplaats-/parkeergaragesysteem gebeuren via de webbrowser op een smartphone, tablet of pc.

Als beheerder van betaalde parkeerplaatssystemen spelen de cijfers een belangrijke rol. Met ons systeem beschikt u over omvangrijke evaluatieopties waarmee u het gebruik en de omzet altijd in beeld hebt.

Parkeerplaatssystemen - Inrijpost en poort voor woongebouw

Inrij- en uitrijposten

Onze inrij- en uitrijposten bieden maximaal gebruiksgemak. Dankzij het kleurendisplay, de verlichte parkeerkaartknop en invoersleuf krijgen gebruikers van parkeergarages snel en eenvoudig toegang.

Wordt uw parkeergarage ook gebruikt voor lang parkeren, bijvoorbeeld omdat een deel van de parkeerplaatsen exclusief is gereserveerd voor hotelgasten? Dan kunnen onze inrij- en uitrijposten dankzij geïntegreerde software ook worden voorzien van QR-/RFID- en transponderlezers, zodat u uw parkeergarage ook voor dit doel kunt gebruiken.

Bestuurster gebruikt een inrij-/uitrijpost

Betaalautomaten

Betalingsproces bij de betaalautomaat

Dankzij het kleurenscherm, de eenvoudige gebruikersbegeleiding en de LED-kaartsleuf kan een parkeerkaart in een handomdraai worden betaald. Onze betaalautomaat kan standaard worden uitgerust met een microfoon inclusief interfacemodule voor aansluiting op een telefoonsysteem. Of nou met munten, biljetten, betaalpassen of creditcards wordt betaald, met ons betaalsysteem is betalen snel en eenvoudig.

U kunt als optie ook kiezen uit verschillende waardevergoedingssystemen. Ziekenhuizen, bioscopen of hotels die zijn aangesloten bij uw parkeergelegenheid, kunnen hun klanten en patiënten bijvoorbeeld parkeerkorting aanbieden.

Poorten

Combineer onze inrij- en uitrijposten en betaalautomaten met onze poortinstallaties. Lees onder Poorten meer informatie over ons gevarieerde assortiment.

Goede redenen om voor Hörmann-parkeerplaatssystemen te kiezen

Afzonderlijke besturings-/ beheerconcepten

Afzonderlijke besturings-/ beheerconcepten

De poorten kunnen niet alleen worden bediend via radio- of stationaire bedieningselementen, maar elke poortbesturing kan ook naar klantwens worden uitgebreid. Daardoor kunnen de poortinstallaties probleemloos worden geïntegreerd in bestaande FacilityManagement-systemen en brandmeldinstallaties. Daarnaast biedt Hörmann een uitgebreid identiteitsbeheersysteem aan. Het door Hörmann ontwikkelde systeem overtuigt door persoonsgebonden in- en uitrijden. De toegangsautorisaties worden gemaakt via verschillende identificatiemedia, zoals QR-codekaarten, RFID-stickers of kentekenherkenning. U kunt ook gebruikersgroepen met verschillende rechten en tijden beheren.

Afstandsbesturing wereldwijd mogelijk

Afstandsbesturing wereldwijd mogelijk

Met de optionele verbinding via een webserver kunt u poortinstallaties en het identiteitsbevestigingssysteem wereldwijd bedienen en beheren vanaf elk eindapparaat. U hebt toegang via de browser op een smartphone, tablet of pc. Via de overzichtelijke webinterface kunt u alle bedieningsinstellingen en statussen van de poortinstallatie bekijken evenals uitgebreide instellingen voor gebruikersbeheer, inclusief rechten voor in- en uitrijden. Daarnaast worden storingen weergegeven en kunnen deze rechtstreeks via het systeem worden verholpen.

Onderhoudsvriendelijke onderdelen

Onderhoudsvriendelijke onderdelen

De besturingseenheid is goed beschermd direct ingebouwd in de poortkast. Dankzij de modulaire opbouw kunnen afzonderlijke onderdelen eenvoudig worden gemonteerd en vervangen. Tevens kunnen eventuele storingen snel en eenvoudig worden herkend en verholpen. Extra uitbreidingen, zoals de module voor het identiteitsbeheersysteem, kunnen rechtstreeks in de poortkast worden geïntegreerd. De kosten voor onderhoud en service worden aanzienlijk verminderd als alle onderdelen en uitbreidingen in de poortkast zijn geïnstalleerd.

De werking van uw systeem wordt vooraf volledig getest

De werking van uw systeem wordt vooraf volledig getest

De functietest van uw volledige poort- en kassasysteem vóór levering garandeert een snelle montage en betrouwbare werking van het systeem. Bij Hörmann worden alle gewenste functies en kenmerken van de systeemonderdelen op precies dezelfde manier getest als de compatibiliteit van alle interfaces met elkaar. Daardoor zijn volledige systemen af fabriek klaar voor gebruik en geconfigureerd.