CO2-neutrale producten CO2-neutrale producten
CO2-neutrale producten

Wij bieden alle garagedeuren, aandrijvingen, voordeuren, binnendeuren, stalen kozijnen, stalen deuren en opbergsystemen standaard aan als CO2-neutrale producten zonder extra kosten. Lees meer over onze duurzaamheidsstrategie.

Subsidieregeling voor uw woning


Subsidieregeling voor uw woning

Het verduurzamen van woningen staat hoog op de agenda van de overheid. Ook in 2023 kun je je als woningeigenaar aanmelden voor de subsidieregeling voor duurzame maatregelen, zoals isolatie of een waterpomp. De geïsoleerde voordeuren van Hörmann voldoen aan deze verduurzamingseisen waardoor je kunt profiteren van een subsidiebedrag. Ben je benieuwd of jij in aanmerking komt? Onze dealers vertellen je er graag meer over. Neem telefonisch contact op of maak een afspraak voor een adviesgesprek in de showroom.

 

Wanneer kom je in aanmerking voor een subsidieregeling?

Waar in 2022 nog twee isolatiemaatregelen nodig waren voor een investeringssubsidie voor duurzame energie (ISDE), is sinds de nieuwe regeling in 2023 één isolatiemaatregel voldoende. Als je binnen 24 maanden een tweede maatregel uitvoert, krijg je met terugwerkende kracht extra korting op je eerste maatregel. Je komt in aanmerking voor de investeringssubsidie voor duurzame energie (ISDE) als je voor één of meerdere opties uit de vijf isolerende hoofdmaatregelen kiest:

 

– HR++ of triple glas, kozijnpaneel of isolerende deur

– Spouwmuurisolatie

– Isolatie van de buitenmuur met een voorzetwand aan de binnenkant of aan de buitenkant van het huis

– Dakisolatie

– Vloerisolatie of bodemisolatie

Ben je in het bezit van een eigen woning en wil je verduurzamen?

Kijk op de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) voor meer informatie over hoe je jouw aanvraag voor isolatiesubsidie kunt indienen. Als consument ben je zelf verantwoordelijk voor het indienen van een aanvraag. Er zijn diverse maatregelen en eisen waaraan je moet voldoen, dus lees je van tevoren goed in. Je vraagt de subsidie aan nadat de maatregelen uitgevoerd zijn. Deze aanvraag moet binnen 12 maanden na uitvoering en betaling van de eerste maatregel gedaan worden.

In het Stappenplan aanvragen woningeigenaren van RVO lees je precies waar je in het hele proces van maatregel kiezen tot aanvraag doen aan moet denken. De Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) voorziet in de isolerende subsidie. Ook als VvE kun je in aanmerking komen via Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH).

Handige rekentool ISDE

Met de handige rekentool van de ISDE kun je gemakkelijk het subsidiebedrag berekenen. Voor een geïsoleerde deur ontvang je tussen de €53 en €150 per m2, afhankelijk van het type deur en het aantal maatregelen. Onze Hörmann deuren vallen onder de glasisolatie maatregel: glas-, kozijnpanelen- of deurisolatie. Let er wel op dat de minimaal te vervangen oppervlakte 8m2 is. Dit mag in combinatie zijn met een geïsoleerde voordeur, zijdeur of zijdeel in de vorm van gevelbekleding zoals glas bij de voordeur.

 

Subsidie met Hörmann geïsoleerde voordeuren

Welke producten van Hörmann voldoen aan de juiste U-waarde, Ud≤1,0, om in aanmerking voor de subsidieregeling te komen?


Hörmann geïsoleerde voordeuren

Al onze voordeuren voldoen aan de juiste U-waarde Ud≤1,0 en in de meeste gevallen nog veel lager dus nog beter geïsoleerd. Dit geldt ook voor de voordeuren uit de jaaractie. Kijk voor meer informatie op onze voordeurenpagina en raadpleeg de brochure Thermo65 of de aluminium voordeuren brochure
De meldcodelijst voor hoogrendementsglas is hier terug te vinden.


Hörmann geïsoleerde garagedeuren

Helaas vallen de garagedeuren niet onder de ISDE subsidieregeling. De regeling wordt uitsluitend verstrekt voor isolatie van bestaande woonruimtes en garagedeuren zijn volgens de ISDE hierdoor uitgesloten.

Nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de thema's deuren en garagedeuren kopen, veilig wonen, smart homes en doe-het-zelf. Laat ons jou inspireren!

Nieuwsoverzicht

Passende producten

Zoek verkooppunt

Dealer zoeken

Wij denken groen

Klimaatbescherming

Garagedeuren

Naar product

Voordeuren

Naar product

Buitendeuren en tussendeuren

Naar product

Homee Smart Home

Naar product

Hörmann actieaanbiedingen

Voor een duurzaam en veilig thuis!

Actieprijzen voor klimaatneutrale garagedeuren en voordeuren van Europa´s nr. 1. Deze actie loopt alleen van 1 juni tot en met 31 december 2023. Verzeker u nu van deze aanbieding en bespaar!


Actie Garagedeuren

Actie Voordeuren