Persberichten

Nieuwe elegantie op het gebied van

Hörmann breidt het assortiment uit met een nieuwe voordeur bestaande uit een combinatie van aluminium en roestvrij staal. De ThermoPlan Hybrid onderscheidt zich doordat het deurblad en het kozijn aan beide kanten in hetzelfde vlak liggen. Bovendien is de deur bijzonder robuust en weerbestendig.

Nog meer ontwerpmogelijkheden met Duragrain garagedeur

Hörmann heeft een speciaal drukprocédé ontwikkeld waarmee het mogelijk is om de meest uiteenlopende designs op garagesectionaaldeuren over te brengen. Het resultaat is het nieuwe gladde Duragrain-oppervlak. Dit biedt unieke ontwerpmogelijkheden op het gebied van garagedeuren. Hörmann presenteerde garagedeuren met dit nieuwe oppervlak voor het eerst op de BAU 2019.

De ruimtebesparende oplossing voor collectieve garages

Daar waar mensen wonen, werken of winkelen, is parkeerruimte nodig. Maar niet-bebouwde terreinen voor deze bestemming zijn met name in steden zelden beschikbaar. Daarom worden woon-, kantoor- of winkelgebouwen vaak ontworpen met ondergrondse parkeergarages. Aan de afsluiting van deze garages worden bijzondere eisen gesteld. Speciaal hiervoor heeft Hörmann de TGT-parkeergaragedeur in het assortiment.

Hörmann biedt aluminium voordeuren standaard met RC 3-uitrusting aan

lke drie minuten wordt er in Duitsland ingebroken. In 2015 steeg het aantal woninginbraken volgens de misdaadstatistieken van de politie opnieuw naar in totaal 167.136 gevallen; dat is een stijging van 9,9% ten opzichte van 2014. Meer dan elke tiende inbreker komt daarbij via de voordeur.

Vanuit de auto je garagedeur openen

BARNEVELD - Op afstand de garagedeur opendoen zodat een pakketbezorger jouw online aankoop binnen kan zetten als je niet thuis bent? Het kan nu dankzij een slimme samenwerking tussen deurproducent Hörmann, Volkswagen en de start-up DoorBird.

Tragisch ongeluk stelt de vraag aan de orde: Is mijn garagedeur veilig?

De beslissing om een oude garagedeur te vervangen wordt meestal genomen op basis van design- of comfort aspecten. Ofwel past de oude deur qua uiterlijk niet meer bij de woning of deze voldoet niet aan de eisen qua comfort, dat automatisch bedienbare garagedeuren met zich meebrengen. Dat de reden echter vaak de veiligheid is waarom een verouderde garagedeur moet worden vervangen, daarvan zijn veel huiseigenaren zich niet bewust. Hoe gevaarlijk dat kan zijn, laat een actueel voorval zien.

Kwaliteit zonder compromissen

Artikel Hörmann Nederland, Industrie. Magazine Logistiek Vastgoed 2017.

Barrièrevrij en comfortabel wonen: nieuwe Hörmann-binnendeuraandrijving PortaMatic

Niet alleen voor mensen met een lichamelijke beperking of senioren, maar ook bijvoorbeeld voor ouders met een kinderwagen of mensen met zware boodschappentassen kan een barrièrevrij huis het dagelijks leven een stuk gemakkelijker maken.

Nieuwe BiSecur-app van Hörmann

Overal ter wereld deuren, hekken en aandrijvingen controleren en bedienen. Met de nieuwe BiSecur-app van Hörmann kunnen eindklanten hun voordeur, garagedeur, industriedeur en inrithek vanaf nu via hun smartphone en tablet overal ter wereld bedienen en controleren.