Garagentor-Antriebe

Garagedeuraandrijvingen

Comfort en veiligheid voor uw woning

Wie stapt er nu graag in weer en wind of midden in de nacht de auto uit, alleen om de garage open te doen. Met een Hörmann-garagedeuraandrijving kunt u altijd "lekker doorrijden", want u opent uw garagedeur en/of het inrithek snel, comfortabel en veilig met een handzender vanuit de auto. Met de comfortabele en snelle SupraMatic, de voordelige ProMatic en de ProMatic Accu, de aandrijving voor garages zonder stroomaansluiting, biedt Hörmann een innovatieve aandrijftechniek. Standaard bij alle garagedeuraandrijvingen is het nieuwe radiosysteem BiSecur. Het innovatieve Hörmann-radiosysteem BiSecur met statusopvraag overtuigt door unieke comfort- en veiligheidsfunctionaliteiten maar ook door de handzenders in een exclusief design in hoogglans-look.

Met de optionele Hörmann BiSecur-gateway kunt u uw garage- en inrithekaandrijvingen, uw Hörmann-voordeur* en andere apparaten comfortabel besturen met smartphone of tablet. Bovendien kan de positie van de aandrijvingen van uw garagedeur en inrithek ook onderweg worden weergegeven evenals de vergrendelingstoestand van uw voordeur*. *Met speciale uitrusting

Antrieb für Garagen ohne Stromanschluss
Garagentorantrieb Einfahrt
Garagentor-Antriebe - Beruhigend Sicher

SupraMatic

Deze combinatie van snelheid en comfort zal u fascineren. Uw garagesectionaaldeur gaat sneller open en u kunt vanaf de straat direct uw garage binnenrijden. Comfortfuncties, zoals een extra openingshoogte, bijvoorbeeld om de garage te ventileren en de via uw handzender afzonderlijk schakelbare aandrijvingsverlichting, zult u niet meer willen missen. Bovendien geeft de aandrijfkap van geborsteld aluminium de SupraMatic een zeer luxe uitstraling.

Garagentor-Antrieb Supramatic

ProMatic

Garagentor-Antrieb Promatic

De ProMatic-garagedeuraandrijvingen zijn uitgerust met de vertrouwde Hörmann-techniek, zoals alle premiumaandrijvingen van Hörmann. Dat garandeert een betrouwbare functie voor een aantrekkelijke prijs. Ook bij garages zonder stroomaansluiting hoeft u geen aandrijvingscomfort te missen. De ProMatic Accu maakt het mogelijk. Deze is gemakkelijk te vervoeren en kan binnen enkele uren worden opgeladen. Dit gaat heel eenvoudig via de optionele zonnecelmodule.

Een vergelijking van onze producten

Categorieën/producttype SupraMatic E SupraMatic P ProMatic ProMatic Accu
Speciale toepassingen voor houten garagedeuren en garagedeuren met loopdeur voor garages zonder stroomaansluiting
Cycli per dag/uur 25 / 10 50 / 10 12 / 5 5 / 2
Topkracht 800 N 1000 N 750 N 400 N
Openingssnelheid max. 22 cm/s 22 cm/s 14 cm/s 13 cm/s
Deur-/hekbreedte max. 5500 mm 6000 mm 5000 mm 3000 mm
Deur-/hekoppervlak max. 13,75 m² 15 m² 11,25 m² 8 m²
Standaarduitrusting
 • Comfortabel opvragen van de deur-/hekpositie
 • Snellere deur-/hekopening
 • Extra openingshoogte
 • Apart schakelbare halogeenverlichting
 • Apart schakelbare LED-verlichting*
 • Zeer eenvoudige programmering
 • Mechanische optilbeveiliging
 • BiSecur-radiosysteem**
 • Comfortabel opvragen van de deur-/hekpositie
 • Snellere deur-/hekopening
 • Extra openingshoogte
 • Apart schakelbare halogeenverlichting
 • Apart schakelbare LED-verlichting*
 • Eenvoudige programmering
 • Fotocel
 • Mechanische optilbeveiliging
 • BiSecur-radiosysteem**
 • Comfortabel opvragen van de deur-/hekpositie
 • Extra openingshoogte
 • Mechanische optilbeveiliging
 • BiSecur-radiosysteem**
 • Mechanische optilbeveiliging
 • BiSecur-radiosysteem**

* Vanaf 01-03-2017
** Alleen bij Hörmann

Goede redenen om te kiezen voor garagedeuraandrijvingen van Hörmann

Veilig

Veilig

Optilbeveiliging

Bij automatische garagedeuren van Hörmann hebben inbrekers het moeilijk: wanneer de garagedeur gesloten is vergrendelt de optilbeveiliging automatisch in de aanslag van de geleidingsrail. De garagedeur is meteen vast vergrendeld en uiterst goed beveiligd tegen het optillen. Deze vergrendeling functioneert puur mechanisch en is, in tegenstelling tot aandrijvingen van andere fabrikanten, ook functioneel bij stroomuitval.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Vingerklembeveiliging binnen en buiten

De optimaal aangepaste vorm van de deurpanelen en de scharnieren aan de paneelovergangen voorkomt dat vingers gekneld raken.

Dubbele uitschakelautomaat

De betrouwbare uitschakelautomaat is zowel bij het openen als bij het sluiten van de deur functioneel. Bij contact met onvoorziene hindernissen, binnen het openingsbereik en aan de muurgeleiding, stopt de deur onmiddellijk. Zo worden personen beschermd tegen verwondingen en worden voertuigen of voorwerpen niet beschadigd.

Turbosnel

Turbosnel

SupraMatic aandrijving

U bent sneller en veiliger met de SupraMatic aandrijving in combinatie met uw garagesectionaaldeur van Hörmann. Tot 50 % hogere openingssnelheid betekent meer veiligheid en minder stress bij het binnenrijden van uw garage als deze aan een drukke verkeersweg ligt.

Comfortabel opvragen van de deurpositie

Comfortabel opvragen van de deurpositie

U hoeft nooit meer bij weer en wind naar buiten om te kijken of uw garagedeur gesloten is. Met slechts één druk op de toets van de handzender HS 5 BS ziet u, aan de kleur van de geïntegreerde LED, of de garagedeur gesloten is. Desgewenst kunt u de deur sluiten door nogmaals op de toets* te drukken. Comfortabeler en veiliger kunt u uw deur niet sluiten.

Met onze nieuwe app** kunt u in combinatie met de Hörmann BiSecur-gateway, uw Hörmann aandrijvingen voor garagedeuren en inrithekken, uw Hörmann-voordeur*** en andere toestellen gemakkelijk aansturen via smartphone of tablet.

* Bij bediening zonder zicht op de deur is een extra fotocel vereist.
** Voor iOS en Android besturingssystemen
*** Met speciale uitrusting

Gecertificeerde veiligheid

Gecertificeerde veiligheid

Met stabiele reikwijdte zonder storingen

De nieuw ontwikkelde, extreem veilige BiSecurcoderingsprocedure biedt u de zekerheid, dat geen malafide personen uw radiosignaal kunnen kopiëren. Deze coderingsprocedure werd getest en gecertificeerd door de veiligheidsexperts van de Ruhr-Universiteit Bochum en is zo veilig als Online-Banking

Stijlvol design

Stijlvol design

De exclusieve BiSecur-handzenders overtuigen niet alleen door het design in zwart of wit, maar ook door de elegante vorm, waardoor ze heel prettig in de hand liggen.

De Hörmann BiSecur-handzenders met optioneel hoogglansoppervlak in pianolak-look zijn voor hun exclusieve design door een internationale jury onderscheiden met de gerenommeerde „reddot design award”.

Catalogussen
Video's
Hörmann Funksystem BiSecur

Veilig, comfortabel, exclusief: Hörmann radiosysteem BiSecur

Garagentor-Antriebe - Beruhigend Sicher

Hörmann garage sectionaaldeuren, geruststellend veilig

Garagentor-Antrieb SupraMatic

Bekijk hier het duel!

Sicherheit bei Garagentoren

Veiligheid bij garagedeuren

Automatische garageventilatie - Klimaatsensoren HKSI + HKSA