Garagedeuraandrijvingen

Comfort en veiligheid voor uw woning

Wie stapt er nu graag in weer en wind of midden in de nacht de auto uit, alleen om de garage open te doen. Met een Hörmann-garagedeuraandrijving kan men altijd "lekker doorrijden", want men opent de garagedeur en/of het inrithek snel, comfortabel en veilig met een handzender vanuit de auto. Met de comfortabele en snelle SupraMatic, de voordelige ProMatic en de ProMatic Accu, de aandrijving voor garages zonder stroomaansluiting, biedt Hörmann een innovatieve aandrijvingstechniek.
Standaard bij alle garagedeuraandrijvingen is het nieuwe BiSecur-radiosysteem. Het innovatieve Hörmann BiSsecur-radiosysteem met statusopvraag overtuigt door unieke comfort- en veiligheidsfunctionaliteiten maar ook door de exclusieve handzenders in een exclusieve hoogglansuitvoering.

Met de optionele Hörmann BiSecur-gateway kan men de Hörmann-aandrijvingen voor garagedeur en inrithek, de Hörmann-voordeur* en andere apparaten comfortabel besturen via smartphone of tablet. Bovendien kan de positie van de aandrijvingen van garagedeur en inrithek ook vanaf onderweg worden weergegeven evenals de vergrendelingstoestand van de voordeur*. Meer informatie is te vinden in de brochure ""BiSecur SmartHome"" en op www.bisecur-home.com.

*Met speciale uitrusting

Goede redenen om te kiezen voor garagedeuraandrijvingen van Hörmann

Veilig

Veilig

Optilbeveiliging

Bij automatische garagedeuren van Hörmann hebben inbrekers het moeilijk: wanneer de garagedeur gesloten is vergrendelt de optilbeveiliging automatisch in de aanslag van de geleidingsrail. De garagedeur is meteen vast vergrendeld en uiterst goed beveiligd tegen het optillen. Deze vergrendeling functioneert puur mechanisch en is, in tegenstelling tot aandrijvingen van andere fabrikanten, ook functioneel bij stroomuitval.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Vingerklembeveiliging binnen en buiten

De optimaal aangepaste vorm van de deurpanelen en de scharnieren aan de paneelovergangen voorkomt dat vingers gekneld raken.

Dubbele uitschakelautomaat

De betrouwbare uitschakelautomaat is zowel bij het openen als bij het sluiten van de deur functioneel. Bij contact met onvoorziene hindernissen, binnen het openingsbereik en aan de muurgeleiding, stopt de deur onmiddellijk. Zo worden personen beschermd tegen verwondingen en worden voertuigen of voorwerpen niet beschadigd.

Turbosnel

Turbosnel

SupraMatic aandrijving

U bent sneller en veiliger met de SupraMatic aandrijving in combinatie met uw garagesectionaaldeur van Hörmann. Tot 50 % hogere openingssnelheid betekent meer veiligheid en minder stress bij het binnenrijden van uw garage als deze aan een drukke verkeersweg ligt.

Comfortabel opvragen van de deurpositie

Comfortabel opvragen van de deurpositie

U hoeft nooit meer bij weer en wind naar buiten om te kijken of uw garagedeur gesloten is. Met slechts één druk op de toets van de handzender HS 5 BS ziet u, aan de kleur van de geïntegreerde LED, of de garagedeur gesloten is. Desgewenst kunt u de deur sluiten door nogmaals op de toets* te drukken. Comfortabeler en veiliger kunt u uw deur niet sluiten.

Met onze nieuwe app** kunt u in combinatie met de Hörmann BiSecur-gateway, uw Hörmann aandrijvingen voor garagedeuren en inrithekken, uw Hörmann-voordeur*** en andere toestellen gemakkelijk aansturen via smartphone of tablet.

* Bij bediening zonder zicht op de deur is een extra fotocel vereist.
** Voor iOS en Android besturingssystemen
*** Met speciale uitrusting

Gecertificeerde veiligheid

Gecertificeerde veiligheid

Met stabiele reikwijdte zonder storingen

De nieuw ontwikkelde, extreem veilige BiSecurcoderingsprocedure biedt u de zekerheid, dat geen malafide personen uw radiosignaal kunnen kopiëren. Deze coderingsprocedure werd getest en gecertificeerd door de veiligheidsexperts van de Ruhr-Universiteit Bochum en is zo veilig als Online-Banking

Stijlvol design

Stijlvol design

De exclusieve BiSecur-handzenders overtuigen niet alleen door het design in zwart of wit, maar ook door de elegante vorm, waardoor ze heel prettig in de hand liggen.

De Hörmann BiSecur-handzenders met optioneel hoogglansoppervlak in pianolak-look zijn voor hun exclusieve design door een internationale jury onderscheiden met de gerenommeerde „reddot design award”.

Catalogussen
Video's
Hörmann Funksystem BiSecur

Veilig, comfortabel, exclusief: Hörmann radiosysteem BiSecur

Garagentor-Antriebe - Beruhigend Sicher

Hörmann garage sectionaaldeuren, geruststellend veilig

Sicherheit bei Garagentoren

Veiligheid bij garagedeuren

Automatische garageventilatie - Klimaatsensoren HKSI + HKSA

Architectenadvies

Bent u architect en heeft u vragen over onze producten? Bent u bezig met een ontwerp en heeft u advies over uitvoeringsvarianten nodig? Over combinatiemogelijkheden en een individueel design? Of bent u misschien al bezig met het bouwontwerp en heeft u technische ondersteuning nodig evenals details van de ontworpen grote gebouwen? Maak gebruik van de knowhow opgedaan tijdens decennialange ervaring – onze architectenadviseurs begeleiden en adviseren u graag.

Naar de architectenadvisering