Inrithekaandrijvingen

Inrithekaandrijvingen

Maximaal comfort en betrouwbare veiligheid

Met een op afstand gestuurde aandrijving van Hörmann wordt uw inrithek maximaal comfortabel, met beproefde techniek op alle gebieden. Dankzij soft-start en soft-stop beweegt uw deur met de draai- en schuifdeuraandrijvingen van Hörmann altijd rustig en gelijkmatig. De betrouwbare hindernisdetectie beschermt personen en voorwerpen en geeft u daarmee een veilig gevoel.

Praktische extra functies zorgen voor nog meer comfort: bijvoorbeeld de automatische sluitfunctie, die uw inrithek na een door u vastgelegd tijdstip sluit* of de mogelijkheid om de deur als personendoorgang slechts gedeeltelijk te openen. De RotaMatic- en VersaMatic-draaideuraandrijvingen zijn ook verkrijgbaar met een praktische accu en optioneel zonnepaneel.

* voor deze functie is een optionele fotocel nodig.

Hörmann BlueSecur-app

Als u uw inrithek niet alleen met de handzender, maar ook met uw eigen smartphone wilt bedienen, kunt u daarvoor de Hörmann BlueSecur-app gebruiken. Een Bluetooth-ontvanger is voor de aandrijvingen optioneel verkrijgbaar. De app kan in Google Play en in de App Store gratis worden gedownload.

De in de Hörmann-hekwerkaandrijvingen standaard geïntegreerde HCP-interface maakt bovendien de verbinding met externe Smart Home-systemen zoals Homematic en Delta Dore mogelijk.

Goede redenen om te kiezen voor inrithekaandrijvingen van Hörmann

BiSecur-radiosysteem met gecertificeerde veiligheid

BiSecur-radiosysteem met gecertificeerde veiligheid

Het bidirectionele radiosysteem BiSecur staat voor een toekomstgerichte techniek die zorgt voor een comfortabele en veilige bediening van garagedeur- Inrithek- en deuraandrijvingen, verlichting en meer.

Deze door Hörmann ontwikkelde, extreem veilige BiSecur-coderingsprocedure met een stabiele, storingsvrije reikwijdte biedt u de zekerheid dat malafide personen uw radiosignaal niet kunnen kopiëren. Het systeem werd getest en gecertificeerd door de veiligheidsexperts van de Duitse Ruhr-universiteit in Bochum en door onafhankelijke testinstituten.

Perfect op elkaar afgestemd

Perfect op elkaar afgestemd

Alle BiSecur-aandrijvingen, -ontvangers en -bedieningselementen zijn 100 % compatibel. Met één druk op de knop op uw handzender of met een draadloze knop bedient u zo behalve uw garagedeur en inrithek ook heel eenvoudig voordeursloten, deuraandrijvingen of andere apparaten met BiSecur-ontvangers. Met de standaard HCP-interface in elke Hörmann-aandrijving is er nog meer mogelijk. Alle Hörmann-garagedeuraandrijvingen en inrithekaandrijvingen kunnen hiermee heel eenvoudig worden verbonden met externe Smart Home-systemen.

Comfortabel opvragen van de deurpositie

Comfortabel opvragen van de deurpositie

U hoeft nooit meer in weer en wind naar buiten om te kijken of uw garagedeur dicht is. Door een druk op de toets geeft de kleur van de led op de handzender HS 5 BS of op de binnendrukknop FIT 5 BS de deurpositie aan.Desgewenst kunt u de deur sluiten door nogmaals op de toets* te drukken. Comfortabeler en veiliger kunt u uw garagedeur niet bedienen.

* bij bediening zonder zicht op de garagedeur is een extra fotocel vereist

Stijlvol design

Stijlvol design

De exclusieve BiSecur-handzenders overtuigen niet alleen door het design in zwart of wit, maar ook door de elegante vorm, waardoor ze heel prettig in de hand liggen.

De Hörmann BiSecur-handzenders met optioneel hoogglansoppervlak in pianolak-look zijn voor hun exclusieve design door een internationale jury onderscheiden met de gerenommeerde „reddot design award”.

Veilig

Veilig

Uitschakelautomaat

Aandrijvingen voor inrithekken van Hörmann zijn in iedere fase van het openen en sluiten betrouwbaar veilig. Zo stopt het hek onmiddelijk bij plotseling optredende hindernissen. Extra veiligheid bieden fotocellen, die personen en voorwerpen contactloos detecteren. Ze kunnen eenvoudig en elegant in de nieuwe veiligheidsstandzuilen orden geïntegreerd en aan uw inrit geplaatst, om het bewegingsbereik van uw draai- of schuifhek te beveiligen.

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Soft start en soft stop

Aandrijvingen voor inrithekken van Hörmann zorgen voor een geruisarme en veilige hekloop. Bij het openen loopt het hek aan zonder haperen en wordt bij het sluiten zacht afgeremd. Dat ontziet de aandrijving, het inrithek – én de zenuwen van u en uw buren.

Robuust

Robuust

Hoogwaardige kwaliteit

Om aan de mechanische belasting te weerstaan zijn Hörmann aandrijvingen voor inrithekken overtuigend robuust en van hoogwaardige kwaliteit. Het weerbestendige en duurzame materiaal garandeert een lange levensduur. Voor bijzonder koude gebieden ontvangt u de RotaMatic draaihekaandrijving met geïntegreerde verwarming.

Gecertificeerd

Gecertificeerd

Hörmann-garagedeuropeners zijn optimaal afgestemd op Hörmann-garagesectionaaldeuren en volgens de TTZ-richtlijnen “Inbraakbeveiliging voor garagedeuren” door onafhankelijke keuringsinstituten getest en gecertificeerd.

Catalogussen
Video's
Hörmann Funksystem BiSecur

Veilig, comfortabel, exclusief: Hörmann radiosysteem BiSecur

Architectenadvies

Bent u architect en heeft u vragen over onze producten? Bent u bezig met een ontwerp en heeft u advies over uitvoeringsvarianten nodig? Over combinatiemogelijkheden en een individueel design? Of bent u misschien al bezig met het bouwontwerp en heeft u technische ondersteuning nodig evenals details van de ontworpen grote gebouwen? Maak gebruik van de knowhow opgedaan tijdens decennialange ervaring – onze architectenadviseurs begeleiden en adviseren u graag.

Naar de architectenadvisering