Inrithekaandrijvingen

Inrithekaandrijvingen

Maximaal comfort en betrouwbare veiligheid

Met een op afstand gestuurde aandrijving van Hörmann wordt uw inrithek maximaal comfortabel, met beproefde techniek op alle gebieden. Dankzij soft-start en soft-stop beweegt uw deur met de draai- en schuifdeuraandrijvingen van Hörmann altijd rustig en gelijkmatig. De betrouwbare hindernisdetectie beschermt personen en voorwerpen en geeft u daarmee een veilig gevoel.

Praktische extra functies zorgen voor nog meer comfort: bijvoorbeeld de automatische sluitfunctie, die uw inrithek na een door u vastgelegd tijdstip sluit* of de mogelijkheid om de deur als personendoorgang slechts gedeeltelijk te openen. De RotaMatic- en VersaMatic-draaideuraandrijvingen zijn ook verkrijgbaar met een praktische accu en optioneel zonnepaneel.

* voor deze functie is een optionele fotocel nodig.

Hörmann BlueSecur-app

Als u uw inrithek niet alleen met de handzender, maar ook met uw eigen smartphone wilt bedienen, kunt u daarvoor de Hörmann BlueSecur-app gebruiken. Een Bluetooth-ontvanger is voor de aandrijvingen optioneel verkrijgbaar. De app kan in Google Play en in de App Store gratis worden gedownload.

De in de Hörmann-hekwerkaandrijvingen standaard geïntegreerde HCP-interface maakt bovendien de verbinding met externe Smart Home-systemen zoals Homematic en Delta Dore mogelijk.

Catalogussen
Video's
Hörmann Funksystem BiSecur

Veilig, comfortabel, exclusief: Hörmann radiosysteem BiSecur