Binnendeuraandrijvingen

PortaMatic-binnendeuraandrijving

Voor barrièrevrij en comfortabel wonen

Met de deuraandrijving PortaMatic van Hörmann opent en sluit u uw binnendeuren heel eenvoudig automatisch met de handzender, via een drukknop of via Bluetooth via de app op uw smartphone. De Hörmann BlueSecur-app beschikt over een intuïtieve gebruikersinterface en kan in Google Play en in de App Store gratis worden gedownload. Of u nu een lichamelijke beperking heeft of kiest voor meer comfort: de Hörmann aandrijving PortaMatic maakt uw dag eenvoudiger. De deuraandrijving overtuigt niet alleen met talrijke functies en instelmogelijkheden, maar ook met een minimaal stroomverbruik. Bovendien is de PortaMatic tot 25 % goedkoper dan vergelijkbare deuraandrijvingen.

Innentür automatisch per Handsender bedienen

Barrièrevrij wonen en werken

Pas uw woning aan uw behoeften aan

Pas uw woning aan uw behoeften aan

Wilt u ondanks lichamelijke beperkingen toch mobiel blijven? De PortaMatic-aandrijving geeft u een stuk levenskwaliteit terug door u erbij te helpen u vrij doorheen uw woning te bewegen, zonder hulp van anderen.

Comfortabel leven

Comfortabel leven

Draag vanaf nu steeds volle dienbladen, zware bierkratten of al uw inkopen zonder problemen overal naartoe. Ook wanneer u de automatische PortaMatic-deuraandrijving niet om gezondheidsredenen nodig hebt, wilt u deze comfortabele oplossing gegarandeerd nooit meer missen!

Grenzeloos werken

Grenzeloos werken

Grenzeloos werken is tegenwoordig erg belangrijk. Dit belang zal in de toekomst enkel maar toenemen. De PortaMatic-deuraandrijving kan op elke werkplek in alle niet-openbare zones worden geïntegreerd, en zorgt voor een optimaal comfort, ook bij het werk.

Deuren hygiënisch bedienen

Deuren hygiënisch bedienen

In kantoren is het gevaar voor besmetting onder medewerkers uiterst hoog aan deuren van sanitaire ruimtes. In combinatie met een contactloze schakelaar zorgt de PortaMaticdeuraandrijving voor een maximale bescherming tegen ziektekiemen en bacteriën en geeft ze u zo een veilig gevoel.

Goede redenen om te kiezen voor PortaMatic-deuraandrijvingen van Hörmann

Veilige deurbediening

Veilige deurbediening

Veiligheid en comfort zijn bij Hörmann onlosmakelijk met elkaar verbonden. Onze PortaMatic deuraandrijving opent uw deuren met soft-start en soft-stop en functioneert fluisterstil. Deurbewegingen worden met minimale kracht uitgevoerd en bieden zo een optimale zekerheid. Een licht contact is al voldoende om de deurbeweging te stoppen.

Innovatief draadloos systeem

Innovatief draadloos systeem

Wij blijven met u meedenken, waar anderen het allang hebben opgegeven. Met ons innovatief draadloos systeem BiSecur kunt u de deuraandrijving veilig en comfortabel bedienen via de handzender of de draadloze binnendrukknop, en kunt u bovendien opvragen of de deur geopend of gesloten is*. Op die manier moet u niet het hele huis doorrennen om te controleren of alle binnendeuren gesloten zijn. En omdat voor ons uw optimaal comfort centraal staat, kunt u met uw handzender of uw draadloze binnendrukknop niet enkel uw deuren openen en sluiten, maar ook de geïntegreerde LED-verlichting bedienen.

Eenvoudige montage, eenvoudige aansluiting

Eenvoudige montage, eenvoudige aansluiting

De PortaMatic maakt u het leven gegarandeerd gemakkelijker. De montage op zich is al bijzonder eenvoudig. De aandrijving wordt boven de deur of op het kozijn bevestigd. De geleidingsrail kan gemakkelijk op het deurblad worden gekleefd, en kan indien nodig opnieuw worden verwijderd zonder sporen na te laten. Vooral in huurwoningen of bij gladde glasdeuren is dit bijzonder handig! De PortaMatic wordt eenvoudig via een stopcontact aangesloten. Voor een probleemloze aansluiting zijn de kabels van onze aandrijvingen 3 m lang. Uiteraard kan ook uw Hörmann-partner deze aandrijving vakkundig voor u installeren.

Optische en akoestische comfortfuncties

Optische en akoestische comfortfuncties

Wij zijn van mening dat het extra comfort en de grotere veiligheid het verschil maken. Daarom hebben wij de PortaMaticdeuraandrijving uitgerust met enkele nuttige extra functies. Zo wordt het openen en sluiten van de deur al aangekondigd door een akoestisch signaal en door de geïntegreerde LED-verlichting, nog voor de deur enige beweging heeft gemaakt. De verlichting zorgt bovendien tijdens duisternis of bij slecht verlichte deuringangen voor een optimale veiligheid.

Catalogussen
Video's
Türantrieb PortaMatic - Barrierefreies und komfortables Wohnen

Deuraandrijving PortaMatic

Architectenadvies

Bent u architect en heeft u vragen over onze producten? Bent u bezig met een ontwerp en heeft u advies over uitvoeringsvarianten nodig? Over combinatiemogelijkheden en een individueel design? Of bent u misschien al bezig met het bouwontwerp en heeft u technische ondersteuning nodig evenals details van de ontworpen grote gebouwen? Maak gebruik van de knowhow opgedaan tijdens decennialange ervaring – onze architectenadviseurs begeleiden en adviseren u graag.

Naar de architectenadvisering