Multifunctionele deuren

De brandwerende stalen H3 OD-afsluitingen worden volgens de Europese eisen op het gebied van brandbeveiliging geconstrueerd en zijn afgestemd op de komende productnorm EN 16034 en getest conform DIN 4102 en EN 1634. Dat betekent: Na omzetting van de productnormen vervangen deze de landspecifieke goedkeuringen. Voor het ontwerp van uw brandwerende afsluitingen gelden alleen nog slechts deze ene Europese norm en evt. landspecifieke eisen.

Neem eens een kijkje

Brandwerende en rookdichte deuren

Brandwerende en rookdichte deuren

Rook- en brandschades kunnen fatale, levensbedreigende gevolgen hebben. Des te belangrijker is een betrouwbare uitrusting met brandwerende en rookdichte deuren. Dan is het goed dat u kunt vertrouwen op de geteste en bouwkundig goedgekeurde brandwerende en rookdichte deuren van Hörmann.

Geluidsisolerende deuren

Geluidsisolerende deuren

Lawaai vermindert niet alleen het concentratievermogen, maar kan stress veroorzaken en langdurig ziek maken. Daarom is het belangrijk lawaai op de plaats waar het ontstaat zo goed mogelijk in te perken. Geluidsisolerende deuren van Hörmann leveren met geluidsisolatiewaarden tot 61 dB daaraan een beslissende bijdrage.

Veiligheidsdeuren

Veiligheidsdeuren

Veiligheid gaat voor alles! Inbraakwerende deuren van Hörmann worden sinds 1999 getest en gecertificeerd volgens de Europese normen DIN ENV 1627 tot 1630. 2-vleugelige veiligheidsdeuren in de weerstandsklasse RC 3 met volledige anti-paniekfunctie conform EN 1125 beveiligen uw nooduitgangen betrouwbaar tegen inbraakpogingen.

Universele deuren

Universele deuren

Voor magazijn of kantoor, voor binnen of buiten, met of zonder speciale uitrusting – het grote assortiment universele deuren van Hörmann voldoet aan de meest uiteenlopende eisen.

Catalogussen

Architectenadvies

Bent u architect en heeft u vragen over onze producten? Bent u bezig met een ontwerp en heeft u advies over uitvoeringsvarianten nodig? Over combinatiemogelijkheden en een individueel design? Of bent u misschien al bezig met het bouwontwerp en heeft u technische ondersteuning nodig evenals details van de ontworpen grote gebouwen? Maak gebruik van de knowhow opgedaan tijdens decennialange ervaring – onze architectenadviseurs begeleiden en adviseren u graag.

Naar de architectenadvisering