Brandwerende schuifdeuren

Brandwerende schuifdeuren voor een betrouwbare objectbescherming

Voor alle objecten levert Hörmann al naargelang brandbelasting betrouwbare, op het gebruik en de risico's afgestemde schuifdeuroplossingen in een 1- en 2-vleugelige uitvoering. De brandwerende constructies zijn getest conform DIN 4102, de kwaliteit wordt continu gecontroleerd door de "Materialprüfanstalt Braunschweig" en ze zijn goedgekeurd door het DIBt.
Rookdichte brandwerende schuifdeuren voor veilige vluchtroutes en reddingsuitgangen zijn bovendien getest conform DIN 18095. Ze verdienen aanbeveling voor alle zones waar veel personen komen, waar mensen in geval van brand moeten worden beschermd tegen de verspreiding van levensgevaarlijke rookgassen.
Voor een snelle personendoorgang en voor een gemakkelijke doorgang met steekwagens zijn brandwerende schuifdeuren met een loop-/vluchtdeur zeer geschikt. In het algemeen zijn de loop-/vluchtdeuren om brandbeveiligingstechnische redenen uitgerust met een deurdranger met geleidingsrail.

 

Architectenadvies

Bent u architect en heeft u vragen over onze producten? Bent u bezig met een ontwerp en heeft u advies over uitvoeringsvarianten nodig? Over combinatiemogelijkheden en een individueel design? Of bent u misschien al bezig met het bouwontwerp en heeft u technische ondersteuning nodig evenals details van de ontworpen grote gebouwen? Maak gebruik van de knowhow opgedaan tijdens decennialange ervaring – onze architectenadviseurs begeleiden en adviseren u graag.

Naar de architectenadvisering