Garagentore

Modern en elegant

Garagedeuren

Garagesectionaaldeuren

Sectionaaldeuren gaan verticaal open en liggen ruimtebesparend onder het plafond. Door dit constructieprincipe bieden ze een maximale ruimte om te parkeren, in en voor de garage. Garagesectionaaldeuren kunnen in iedere dagopening van de garage worden ingebouwd en bieden tot wel 14 cm meer doorrijbreedte dan kanteldeuren. Bovendien zijn ze dankzij duurzaam elastische en weerbestendige afdichtingen aan alle vier zijden optimaal afgedicht.

Naar de garagesectionaaldeuren

Berry-kanteldeuren

Dé klassieker sinds 1952 onder de garagedeuren biedt niet alleen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, maar kan door de grote verscheidenheid van deurvullingen precies op de architectuur van de woning worden afgestemd.


Naar de Berry-kanteldeuren

Rollmatic-garageroldeur

Rolltore und Deckenlauftore öffnen senkrecht und benötigen kaum Platz  der Garage. Durch ihr Konstruktionsprinzip bieten sie maximalen Platz in und vor der Garage. Die Form der Garagenöffnung spielt beim Einbau keine Rolle, ob rechteckig, abgeschrägt, mit Segment oder Rundbogen.


zum Garagen-Rolltor RollMatic

Zijdelingse garagesectionaaldeur

De zijdelingse garagesectionaaldeur biedt veel voordelen:veel ruimte onder het plafond van de garage. Dankzij het zijwaarts openen blijft de ruimte onder het plafond van de garage volledig beschikbaar. Zo kunnen hier bijv. surfplanken of kano's worden opgeborgen. Dankzij de constructiewijze kan de zijdelingse garagesectionaaldeur ook bij moeilijke inbouwsituaties zoals een schuin dak worden toegepast.

Naar de zijdelingse garagesectionaaldeur

Garagezijdeuren

Zijdeuren zijn altijd heel praktisch, wanneer u snel voorwerpen uit de garage wilt halen zonder de garagedeur te willen openen. Of wanneer uw tweede auto vanwege een korte oprit vlak vóór de garagedeur staat en de toegang tot de deur versperd is. Bij vrijwel ieder garagedeurmotief en -type is bij Hörmann een passende zijdeur verkrijgbaar. Zo vormen garagedeur en deur een harmonische eenheid.

Naar de garagezijdeuren

Aluminium kozijndeur ART 42

Aluminium kozijndeuren worden vaak gebruikt als er meer licht nodig is in de garage of een betere ventilatie in de garageboxen van collectieve garages. De gelijkmatige indeling van de beglazingspanelen of optioneel ook van de beglazingsvelden zorgt voor een harmonieus deuraanzicht en laat meer licht door in de garage.

naar aluminium kozijndeur

Garagedraaivleugeldeur DFT 42

Bij een 2-vleugelige garagedraaivleugeldeur kunnen naar keuze beide deurvleugels worden geopend of slechts één deurvleugel. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld de fiets uit de garage halen zonder de hele deur te openen, wat comfortabele toegang tot de garage mogelijk maakt en op de lange termijn veel tijd bespaart.

naar garagedraaivleugeldeur

Openslaande garagedeuren

Met een openslaande garagedeur kunt u fietsen of tuinapparaten gemakkelijk uit de garage halen. De tweevleugelige, geïsoleerde garagedeuren zijn ook geschikt ter vervanging van kanteldeuren....

Naar de openslaande garagedeuren

Goede redenen om te kiezen voor Hörmann-garagedeuren

Merkkwaliteit uit Duitsland

Merkkwaliteit uit Duitsland

Alle garagedeur- en aandrijvingscomponenten worden bij Hörmann zelf ontwikkeld en geproduceerd.

Producten voor generaties

Producten voor generaties

Duurtests onder reële omstandigheden zorgen voor uitgekiende serieproducten in Hörmann-kwaliteit.

Toekomst in het vizier

Toekomst in het vizier

Hörmann loopt met het goede voorbeeld voorop. Daarom dekt de onderneming zijn energiebehoefte voor 100% uit ecostroom.