De transparante oplossing voor elke deuropening

Pendeldeuren en strokengordijnen

Pendeldeuren

Pendeldeuren - de flexibele deuroplossing

Hörmann Flex-pendeldeuren zijn ontworpen voor toepassing in gebouwen met normaal heftruckverkeer. Deze pendeldeuren worden voor een eenvoudige montage compleet voorgemonteerd geleverd. De deur moet dubbel zo breed en 500 mm hoger dan het transportmiddel zijn.

Strokengordijnen

Strokengordijnen - minimaal energieverlies

Hörmann Flex-strokengordijnen zijn uitermate geschikt als voordelige afsluiting van grote halopeningen. De slijtvaste PVC-stroken sluiten goed en gaan alleen over de breedte van het voertuig of de lading open. Daardoor wordt het temperatuurverlies, ook bij intensief verkeer, tot een minimum beperkt. De voortreffelijke doorzichtigheid van de Flex-strokengordijnen verhoogt de lichtinval en reduceert de kosten voor verlichting. In diverse uitvoeringen, geschikt voor toepassing in de levensmiddelensector, in de farmaceutische industrie of in vriescellen.

Catalogussen

Architectenadvies

Bent u architect en heeft u vragen over onze producten? Bent u bezig met een ontwerp en heeft u advies over uitvoeringsvarianten nodig? Over combinatiemogelijkheden en een individueel design? Of bent u misschien al bezig met het bouwontwerp en heeft u technische ondersteuning nodig evenals details van de ontworpen grote gebouwen? Maak gebruik van de knowhow opgedaan tijdens decennialange ervaring – onze architectenadviseurs begeleiden en adviseren u graag.

Naar de architectenadvisering