Sporthaldeuren

Sporthaldeuren - inbouwklaar voor vulling door de klant

De Hörmann sporthaldeur voldoet aan de ongevalpreventievoorschriften ''Scholen'' van de wettelijke ongevalleneisen GUV‑V S 1. Het deurblad werd getest op balcontactveiligheid conform de norm DIN 18032 en gekeurd door het ""Forschungs- und Materialprüfungsanstalt für das Bauwesen" (onderzoeks- en materiaalkeuringsinstantie voor de bouwsector) in Stuttgart. De deuromraming bestaat uit stabiele rechthoekige kokers met horizontale versterkingsstijlen en is voorbereid voor deurvulling door de klant. Contragewichten en aanslagdempers zorgen voor een veilige en zeer eenvoudige deurbediening.
Sporthaldeuren worden in het algemeen in de deuropening gemonteerd en sluiten vlak aansluitend met de binnenwand van de hal aan. Ze zwenken niet bij het openen en staan in geopende toestand niet in de hal.

Catalogussen

Architectenadvies

Bent u architect en heeft u vragen over onze producten? Bent u bezig met een ontwerp en heeft u advies over uitvoeringsvarianten nodig? Over combinatiemogelijkheden en een individueel design? Of bent u misschien al bezig met het bouwontwerp en heeft u technische ondersteuning nodig evenals details van de ontworpen grote gebouwen? Maak gebruik van de knowhow opgedaan tijdens decennialange ervaring – onze architectenadviseurs begeleiden en adviseren u graag.

Naar de architectenadvisering