Roldeuren en rolhekken

Roldeuren en rolhekken - economisch, robuust en betrouwbaar

Hörmann roldeuren en -rolhekken uit aluminium en staal zijn door hun eenvoudige constructie met slechts enkele componenten zeer rendabel. Afsluitingen die tijdens de dagelijkse werkzaamheden altijd weer hun waarde bewijzen! Roldeuren en rolhekken nemen bijna geen plaats in boven de dagopening. Ze worden compact opgewikkeld achter de latei. Aan de zijkant en onder het plafond gaat geen nuttige halruimte verloren.

De specialisatie van Hörmann in het construeren van roldeuren en rolhekken gaat verder dan de normale standaard. Het realiseren van speciale oplossingen behoort voor ons zeer vakkundige team tot de dagelijkse werkzaamheden.

Door de compacte constructie met max. 335 mm benodigde lateihoogte resp. inbouwdiepte, is het RollMatic rolhek bijzonder geschikt voor winkelafsluitingen met beperkte ruimte.

Deuren vormen af en toe een groot deel van de bouwschil van commercieel vastgoed. Daarmee beschikken ze over een enorm potentieel om energie te besparen – Informatie over het terugverdienen van de investering en uitbreiding achteraf vindt u in het energiebesparingskompas van Hörmann.

Catalogussen

Architectenadvies

Bent u architect en heeft u vragen over onze producten? Bent u bezig met een ontwerp en heeft u advies over uitvoeringsvarianten nodig? Over combinatiemogelijkheden en een individueel design? Of bent u misschien al bezig met het bouwontwerp en heeft u technische ondersteuning nodig evenals details van de ontworpen grote gebouwen? Maak gebruik van de knowhow opgedaan tijdens decennialange ervaring – onze architectenadviseurs begeleiden en adviseren u graag.

Naar de architectenadvisering