Snelloopdeuren

Snelloopdeuren - standaard met FU-besturing

Hörmann snelloopdeuren worden zowel binnen als buiten gebruikt voor het optimaliseren van de verkeersstroom, voor verbetering van de klimaatregeling in gebouwen en voor energiebesparing. Het Hörmann assortiment omvat (gedeeltelijk) transparante deuren met een flexibel deurblad die verticaal opengaan, ook in combinatie met sectionaaldeuren en roldeuren of de keuze voor krachtige en onderhoudsvriendelijke spiraalroldeuren en/of speed sectionaaldeuren.

Deuren vormen regelmatig een groot deel van de bouwschil van het gebouw. Daarmee beschikken ze over een enorm potentieel om energie te besparen – Informatie over het terugverdienen van de investering en uitbreiding achteraf vindt u in het energiebesparingskompas van Hörmann.

Goede redenen om te kiezen voor snelloopdeuren van Hörmann

Standaard veiligheid

Standaard veiligheid

Contactloze beveiliging

Het in de zijdelen geïntegreerde veiligheidslichtscherm bewaakt het sluitbereik van het deurblad tot een hoogte van 2500 mm. Door de veiligheidslichtschermen wordt voldaan aan de veiligheidsvereisten conform DIN EN 13241-1. Andere deurbeveiligingen zijn hierdoor overbodig (bijv. sluitkantbeveiliging of fotocel). Profiteer van deze hogere veiligheid en van een bijzonder montage- en servicevriendelijke snelloopdeur. Vergelijken loont de moeite!

 

 

Geoptimaliseerde en bewaakte deurfunctie

Geoptimaliseerde en bewaakte deurfunctie

Lange levensduur en hoge rendabiliteit

De standaardbesturing met frequentieregelaar ontlast het hele deurmechanisme en waarborgt een nagenoeg slijtagevrije, stille deurloop. Door de hoge openings- en sluitsnelheid worden de bedrijfsprocessen geoptimaliseerd en het warmteverlies gereduceerd.

Bewaking van de deurfunctie via online portaal

Met de standaard SmartControl kunt u of uw servicepartner te allen tijde en wereldwijd via een webbrowser een technische analyse van de deuren met alle belangrijke informatie, bijvoorbeeld foutmeldingen of aantal deurbedieningen, uitvoeren. Dat beperkt de kosten voor servicewerkzaamheden en maakt een efficiënte planning hiervan mogelijk. Bovendien kunnen fouten in de deurbesturing en veel gevallen door de online toegang worden verholpen.

Efficiënte warmte-isolatie

Efficiënte warmte-isolatie

Gelijkmatig volgeschuimde stalen panelen

De verzinkte, dubbelwandige stalen panelen met polyurethaan hardschuimvulling bieden een bijzonder hoge thermische isolatie. De deuren worden standaard in witaluminium (RAL 9006) geleverd. Aan de buitenzijde overtuigt het fijne lijnenprofiel van het Micrograin-oppervlak, aan de binnenzijde zijn de panelen uitgevoerd in Stucco-dessin.

Betere warmte-isolatie door ThermoFrame

Verwarmde hallen hebben goed geïsoleerde snelloopdeuren nodig. Het ThermoFrame scheidt het zijdeel van de bouwconstructie. De thermische onderbreking incl. extra afdichtingen verbetert de warmte-isolatie met tot wel 15 % en is eenvoudig en snel gemonteerd. Het ThermoFrame kan als optie worden besteld voor deuren met panelen met een dikte van 42 mm en 67 mm. Bij Iso Speed Cold 100-deuren behoort het al tot de leveringsomvang.

Permanent heldere doorkijk

Permanent heldere doorkijk

Optionele beglazing

De Duratec-beglazing waarborgt ondanks de sterke belasting in een ruwe industriële omgeving een zeer hoge krasvastheid. De speciale oppervlaktecoating beschermt de ruit tegen reinigingssporen en krassen.Bij 67 mm geïsoleerde deuren is het aluminium beglazingspaneel thermisch onderbroken met 3-voudige beglazing. 42 mm geïsoleerde deuren worden geleverd met 2-voudige beglazing.

Door glaslijsten aan de binnenzijde kunnen defecte ruiten eenvoudig en snel worden vervangen.

SmartControl

SmartControl

Met SmartControl kunnen we op elk moment een technische analyse uitvoeren van de besturing van uw snelloopdeur. Via een online portaal hebben we bij foutmeldingen in realtime toegang tot de belangrijkste informatie en kunnen we de fout vaak snel verhelpen. Zo bespaart u kosten doordat er minder en kortere servicebeurten nodig zijn. Een ander voordeel zijn de minder frequente en kortere uitvaltijden, omdat slijtageonderdelen vroegtijdig kunnen worden vervangen.

Catalogussen
Video's

Hoge energiekosten? Niet met de snelle spiraalroldeur!

SoftEdge-vloerprofiel - Geen uitval na crash

Architectenadvies

Bent u architect en heeft u vragen over onze producten? Bent u bezig met een ontwerp en heeft u advies over uitvoeringsvarianten nodig? Over combinatiemogelijkheden en een individueel design? Of bent u misschien al bezig met het bouwontwerp en heeft u technische ondersteuning nodig evenals details van de ontworpen grote gebouwen? Maak gebruik van de knowhow opgedaan tijdens decennialange ervaring – onze architectenadviseurs begeleiden en adviseren u graag.

Naar de architectenadvisering