Industriële sectionaaldeuren

Het assortiment sectionaaldeuren met uitgebreide keuzemogelijkheden

Sectionaaldeuren gaan verticaal open en daarmee ontstaat ruimte vóór en achter de deur. De deurpanelen worden vlak onder het plafond, verticaal boven de opening of daklijnvolgend opgeborgen. Sectionaaldeuren uit de 50-serie van staal, een combinatie van staal en aluminium of van aluminium, overtuigen door het uitgebreide assortiment, het fraaie design en gecertificeerde veiligheid. Compact-sectionaaldeuren stapelen de afzonderlijke panelen verticaal vlak achter de latei op. De geringe inschuifdiepte is met name gunstig bij hallen met lichtkoepels en glazen daken.

Deuren vormen regelmatig een groot deel van de bouwschil van het gebouw. Daarmee beschikken ze over een enorm potentieel om energie te besparen – Informatie over het terugverdienen van de investering en uitbreiding achteraf vindt u in het energiebesparingskompas van Hörmann.

Goede redenen om te kiezen voor industriële sectionaaldeuren van Hörmann

Permanent heldere doorkijk

Permanent heldere doorkijk

De hoogste krasvastheid

Deuren met DURATEC-kunststofbeglazing doorstaan de dagelijkse grote bedrijvigheid in een industriële omgeving en behouden duurzaam hun heldere transparantie. Een speciale coating van het ruitoppervlak in autokoplampkwaliteit beschermt de ruit langdurig tegen krassen en reinigingssporen.

De DURATEC-beglazing wordt standaard zonder meerprijs geleverd bij alle industriële sectionaaldeuren met heldere kunststofbeglazing – alleen bij Hörmann.

Efficiënte warmte-isolatie

Efficiënte warmte-isolatie

ThermoFrame

Verwarmde hallen hebben goed geïsoleerde industriële sectionaaldeuren nodig. Hörmann industriële sectionaaldeuren zijn optioneel verkrijgbaar met de kozijnaansluiting ThermoFrame voor een thermische onderbreking tussen kozijn en metselwerk. Bovendien beschermen afdichtlippen aan beide zijden van de deur en een dubbele latei- afdichting tegen warmte- resp. koudeverlies. Zo neemt de warmte-isolatiewaarde tot maar liefst 21 % toe.

Praktijkgerichte oplossingen

Praktijkgerichte oplossingen

Loopdeur zonder sokkel

Voor een comfortabele doorgang van personen zorgt de loopdeur met extra vlakke drempel in roestvrij staal. Bij deuren tot 5500 mm breedte is de drempel in het midden slechts 10 mm en aan de randen 5 mm hoog. Hierdoor is het risico op struikelen veel kleiner en kunt u er makkelijk overheen met kleine transportmiddelen. Onder bepaalde voorwaarden kunt u de Hörmann loopdeuren zonder drempel zelfs als vluchtdeuren of voor barrièrevrij bouwen toepassen.

Contactloze deurbewaking

Contactloze deurbewaking

Voorlopende fotocel zonder meerprijs

Electrisch aangedreven Hörmann industriële sectionaal deuren met WA 400- en ITO 400-aandrijvingen zijn standaard voorzien van een zelfbewakende sluitkantbeveiliging met optosensoren. Zonder meerprijs kunt u ook de voorlopende fotocel VL 1 kiezen voor een contactloos testen van de deursluitkant. Optioneel is ook het in het kozijn geïntegreerde lichtscherm HLG verkrijgbaar. Deze oplossingen bieden u meer veiligheid, een snellere deurloop en lagere controleen onderhoudskosten.

Catalogussen
Video's

DURATEC beglazing - hoogste krasbestendigheid